• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Vanja opravdava poverenje

Autor mondo.rs

"Biće tu dosta oscilacija", rekao trener Partizana posle pobede protiv Zadra.

U večeri u kojoj je postalo jasno da će dobiti veliko pojačanje, Samarda Samjuelsa, košarkaši Partizana odigrali su uzbudljiv meč u Zadru i pobedili.

Heroj utakmice bio je Vanja Marinković, bek crno-belih i strelac 33 poena, koji je nakon meča posebno govorio o svom odlučujućem hicu za tri, u pretposlednjem minutu.

Pogledajte sve Marinkovićeve trojke:

...
Izvor: Youtube/ABA liga j.t.d



Trener Beograđana Miroslava Nikolić napravio je na konferenciji za novinare kratak presek trenutnog stanja crno-belih.

"Šta da vam kažem. Malo sam zakasnio sa pripremama ovog leta jer nisam bio tu, već u Istanbulu sa Sašom Đorđevićem, pa smo kroz utakmice ulazili u formu i zato smo izgubili one dve utakmice 'dole' (MZT i Mornar), što je za mene jako loš rezultat", počeo je Nikolić.

"Najavljivao sam kroz konferencije za štampu da će Partizan igrati sve bolje i bolje. Biće tu dosta oscilacija, jer imamo prosek od 22 godine igrača. Ovo su sve klinci i igramo na dva fronta. Ali, opet pravimo igrače i šta je - tu je", dodao je šef struke crno-belih.

Nikolić je posebno istakao neiskustvo svog tima, a u osvrtu na utakmicu rekao je da je to publika u "Višnjiku" odgledala meč "bez odbrana".

"U Evropi su sve timovi sa jakim budžetima, a mi smo napravili skroman tim, sa malim budžetom. Tako sam i napravio ekipicu, sa osam ili devet igrača koji nikad nisu igrali ni ABA ligu, a kamoli Evropu. Vanja i Andrić su igrali ABA ligu, bili tu, ali Vanja nije nikad proigrao ovako. Dobio je minutažu, kod mene je dobio šansu da bude lider i vratio mi je na neki način, dao je 33 poena i dobili smo na vrućem terenu. Čestitam mojim momcima, a i Zadru. Generalno, utakmica je bila bez odbrane i jednih i drugih. Centralni pik smo slabo branili tri utakmice, a danas možda i malo bolje. Čestitam mojim momcima, idemo dalje, videćemo šta ćemo", podvukao je Nikolić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC