• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski navijači, Sale traži vašu podršku!

Autor mondo.rs

"Nadamo se još većoj i brojnijoj podršci publike u dvorani, koja nam je preko potrebna", poručuje selektor Srbije pred sutrašnji duel sa Gruzijom.

 Srpski navijači, Sale traži vašu podršku! Izvor: MN PRESS

Lepo je bilo protiv Austrije, a još lepše može protiv Gruzije!

Selektor reprezentacije Srbije Saša Đorđević pozvao je navijače da u ponedeljak dođu u halu "Aleknsadar Nikolić" i podrže njegove izabranike u 2. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Protivnik nije nimalo naivan - Gruzija.

Radi se o reprezentaciji koja je bila učesnik prethodnog Eurobasketa i umalo su sa dve pobede obezbedili plasman u nokaut fazu...

"Gruzija je iskusna, šuterska ekipa i mogu da budu jako opasni ako od početka ne nametnomo našu agresivnu igru i naš ritam. Protiv Nemačke su bili izuzetno šuterski raspoloženi u prvom poluvremenu, kada su pogodili čak osam trojki. Moramo da zaustavimo njihove šutere, pre svih Markešvilija, Čikašvilija i Diksona, ali i ostale igrače koji mogu da iskoriste svaku našu dekoncentraciju", naveo je naš selektor uoči ovog duela i dodao da ovaj meč moraju odigrati i agresivnije od duela sa Austrijom.

Da bi upisali pobedu - potrebno je da publika bude "vetar u leđa".

Ti momci su zaslužili!

"Nadamo se još većoj i brojnijoj podršci publike u dvorani, koja nam je preko potrebna. Očekujem da, uz podršku publike, dođemo do nove važne pobede u kvalifikacijama".

Ulaznice za utakmicu Srbija – Gruzija prodaju se u nedelju i ponedeljak preko interneta – www.eventim.rs, kao i na prodajnim mestima Eventima. Ulaznice će moći da se kupe i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić", u ponedeljak od 16 sati do početka utakmice.

Cene ulaznica: tribine – 300 dinara, parter – 250 dinara, plava i bela loža – 600 dinara, drugi red stolica pored terena – 5.000 dinara, prvi red stolica pored terena – 6.000 dinara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC