• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan za pobedu i rušenje šampiona! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Sakrametno upisao tek peti trijumf ove sezone, ali najznačajniji - protiv Golden Stejta, aktuelnog šampiona NBA lige.

Sakramento Kingsi odigrali su 19 utakmica u sezoni i imaju tek pet pobeda. Poslednji trijumf ostvarili su u gostima i to na terenu aktuelnog šampiona NBA lige Golden Stejta - 110:106.

Voriorsima je to bio tek peti poraz, uz 15 trijumfa.

Kingsi su odigrali timski savršenu utakmicu, u kojoj je Bogdan Bogdanović postigaio 12 poena za 21 minut. Srbin je upisao dva skoka i tri asistencije. Inače, nekadašnji as Partizana i Fenerbahčea je 12 sekundi pre kraja postigao koš kojim su Kingsi prešli u vođstvo 108:106.

Bogdan
Izvor: YouTube


Vili Koli Štajn bio je prvi strelac Sakramenta sa 19 poena, osam skokova i šest asistencija. Džordž Hil postigao je 16, Garet Templ 14, isto koliko i Frenk Mejson. Bez Stefa Karija i Kevina Durenta najefikasniji u ekipi Golden Stejta bio je Klej Tompson, koji je sa 21 poenom bio i prvi strelac meča.

Lou Vilijams postigao je 42 poena u derbiju Los Anđelesa. Klipersi su savldalai Lejkerse 120:115. Blejk Grifin je imao sjajan učinak u 11 trijumfu Klipersa, postigavši 26 poena, 11 skokova i šest asistencija.

San Antonio upisao je 12 pobedu u sezoni, uz sedam poraza. Sparsi su kod kuće savldali Dalas (5-15) 115:108. Prvi strelac meča bio je Lamarkus Oldridž sa 33 poena.

Boban Marjanović nije igrao za Detroit protiv Bostona. Odlični Seltiksi doživeli su treći poraz na svom parketu - 118:108. Tobias Haris je postigao 31 poen, ali je Andre Dramond imao neverovatna 22 skoka, kao i 26 poena. Za "tripl-dabl" falile su mu četiri asistencije.

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Indijana - Orlando 121:109, Filadelfija - Klivlend 91:113, Njujork - Portland 91:103, Hjuston - Bruklin 117:103.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC