• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u Podgorici, dobar ili loš?

Autor mondo.rs

Mihajlo Andrić nada se da će crno-beli u subotu ponoviti igru iz svojih najboljih utakmica ove sezone.

 Partizan u Podgorici, dobar ili loš? Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana razočarali su i navijače i same sebe kada su pre 13 dana otišli na pauzu porazom od Olimpije na domaćem terenu.

Izabranicima Miroslava Mute Nikolića to je bio peti poraz u poslednjih šest utakmica ABA lige i Evrokupa, a u međuvremenu se - osim grupnog odlaska na fudbalsku utakmicu protiv Jang Bojsa - nije desilo ništa što bi podiglo atmosferu na viši nivo.

Od najavljenih pojačanja još nema ništa, čak je i Rade Zagorac nakon javnog priznanja da želi u Partizan, završio u Real Betisu, trenutno poslednjeplasiranom timu španske lige.

Kada se na to dodaju povrede i zdravstveni problemi, posebno visokih igrača, zbog čega je Nikola Tanasković povučen sa pozajmice u Spartaku, jasno je da pred gostovanje Budućnosti (subota, 19.00) u 10. kolu regionalnog takmičenja nema previše razloga za optimizam.

Međutim, Partizan je uvek sposoban i da pozitivno iznenadi...

"Apsolutni favorit na subotnjoj utakmici je Budućnost. Dobra su ekipa, jedna od najboljih u ligi i zaslužuju sve pohvale za dosadašnji učinak", rekao je Nikolić, koji je 90-ih bio prvak države i sa Partizanom i sa Podgoričanima.

"Mi smo tokom pauze imali dosta problema sa povredama, pa smo i trening prilagođavali tome, a Budućnosti ćemo se suprotstaviti mladošću i energijom, koja mora da bude na najvišem nivou", naglasio je iskusni trener.

Mihajlo Andrić priželjkuje da se ekipa prikaže u pozitivnom svetlu, a to bi značilo da odigra bar približno kvalitetno kao na gostovanjima Bilbau ili Megi.

"Budućnost igra odlično od početka sezone i nije slučajno prva na tabeli. Sa druge strane, u našoj igri je bilo dosta oscilacija, ali smo pokazali i da smo u stanju da pariramo svima kada smo u naletu. Da bi tako bilo i u 'Morači', moraćemo na sve načine da održimo dobar ritam svih 40 minuta".

"Đetići" su u ABA ligi ostvarili sedam uzastopnih pobeda, a posebnu draž utakmici daje to što će se Aleksandar Džikić naći nasuprot Partizanu prvi put otkako je u junu došlo do njihovog razlaza, posle jedne i po turbulentne sezone.

PAROVI 10. KOLA:

subota

Cedevita - MZT Skoplje 17.00
Budućnost - Partizan 19.00

nedelja

Olimpija - FMP 17.00
Mornar - Cibona 19.00

ponedeljak

Mega - Zadar 18.00
Crvena zvezda - Igokea 21.00

TABELA: Budućnost 8-1, Zvezda 7-2, Cedevita 6-3, FMP 5-4, Partizan 5-4, Igokea 4-5, Olimpija 4-5, Mornar 4-5, Mega 3-6, Cibona 3-6, Zadar 3-6, MZT 2-7.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC