• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović u ritmu, najbolja partija u NBA!

Autor mondo.rs

I ovoga puta kada se "lomilo" Bogdanović je preuzimao odgovornost, pogađao je i promašivao, a na kraju je stigao do svoje najbolje partije u NBA ligi

Pre četiri dana "BB" je bio igrač odluke i njegovim poenima preko Drejmonda Grina "srušen" je Golden Stejt, a srpski košarkaš je odgovornost preuzeo i protiv Čikaga.

Bogdan Bogdanović je na tri minuta do kraja pogodio važnu trojku za 101:97 za svoj tim, promašio potom nekoliko šuteva koje je "uzeo", da bi "polovičnim" izvođenjem slobodnih bacanja i definitvno obezbedio pobedu Kingsa, sedmu u sezoni.

Tako je Bogdanović meč završio sa 19 postignutih poena (6/10 iz igre), tri skoka i četiri asistencije, za trideset minuta na parketu, sa klupe.

To je ujedno i njegova najbolja partija od dolaska u NBA!

Bogdanović
Izvor: YouTube


Nije ipak bio najefikasniji u svom timu pošto je odličan bio i Zek Rendolf sa 25 poena i 13 skokova, dok su još samo Vili Koli-Stajn (10) i Templ bili dvocifreni (13).  

Od srpskih košarkaša na parket je još samo izlazio Boban Marjanović, drugo veče zaredom, pošto je u porazu od Vašingtona (109:91) dobio prostor od šest minuta na terenu kada je već sve bilo rešeno u poslednjoj deonici.

Bobi je ipak lepo iskoristio svoju minutažu i postigao pet poena (2-3) uz skok i ukradenu.

Od ostalih rezultata izdvajamo laku pobedu Golden Stejta nad Orlandom (133:112) uz isključenje Kevina Durenta zbog prigovora sudiji. On je postigao 25 poena i imao sedam skokova, ali je izgleda previše "pričao".


Minesota je poražena od Oklahome (111:107) ponovo bez povređenog Nemanje Bjelice, pa je i ovoga puta doprinos klupe "vukova" bio isuviše tanak da bi se povredio jak protivnik (Kroford 9, Đeng 10), iako su starteri "ispoštovali" svoje proseke (Vigins i Tauns 23, Batler 22).

Rasel Vestbruk i ovoga puta nije racionalno šutirao (6/21), ali je bio na korak od tripl-dabl učinka: 15 poena, 9 skokova i 14 asistencija.

Kada je u pitanju individualni učinak u noći između petka i subote svakako vredan pomena je nastup "rukija" Jute Donovana Mičela, biranog kao 13. pik na ovogodišnjem draftu, koji je protiv Nju Orleansa postigao 41 poen što nije uspeo nijedan "početnik" u ligi još od Blejka Grifina iz 2011. godine.

REZULTATI PRETHODNE VEČERI:

Orlando - Golden Stejt 112:133
Vašington -Detroit 109:91
Toronto - Indijana 120:115
Čikago - Toronton 106:107
Majami - Šalot 105:100
Oklahoma siti - Minesota 111:107
Memfis - San Antonio 79:95
Juta - Nju Orleans 114:108

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC