• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan sve zabrinuo, Bobi pogađao

Autor mondo.rs

Sakramento je na gostovanju u Milvokiju pretrpeo 16. poraz u sezoni, a Bogdanović je u finišu meča pao ispod koša, ali je uprkos bolnoj grimasi odigrao do kraja. I Marjanović na parketu

Nikola Jokić je zbog uganuća skočnog zgloba na meču protiv Čikaga propustio duel sa Lejkersima, odigran u noći između subote i nedelje. Uprkos izostanku srpskog centra, koji je ove sezone ključni čovek Nagitsa, ekipa Majka Melouna uspela je da upiše trijumf - 115:100.

Denver su do 13. pobede ove sezone predvodili Džamal Marej sa 28 poena, uz po četiri skoka i asistencije, Trej Lajls upisao je 18, a Vil Barton 16 pogodaka uz šest uhvaćenih lopti.

Kod Lejkersa (skor 8-14) najbolji je bio Brendan Ingram sa 20 pogodaka, a Lonzo Bol završio je dul sa učinkom od po devet poena i skokova, uz pet asistencija i isto toliko izgubljenih lopti.

Sakramento je bio na korak od pobede na gostovanju Milvokiju, ali u samom finišu, kada su prišli na "minus jedan", nisu uspeli da zadaju Baksima taj finalni udarac - 104:109.

Bogdan Bogdanović je baš trojkom, nepunih tri minuta pre kraja, približio svoj tim na 99:102, a minut kasnije doživeo je nezgodan pad i zabrinuo sve u timu Sakramenta.

On je celim telom udario o pod, a onda se uz bolnu grimasu uhvatio za kuk, nakon čega su mnogi pomislili da je došlo do ozbiljnije povrede. Ipak, uz asistenciju saigrača ustao je, a potom insistirao da ostane do kraja meča na parketu.

Bogi
Izvor: YouTube

Upravo je on sa linije penala približio Kingse na 101:102, 103 sekunde pre kraja meča, ali je nezaustavljivi Janis Adetokumbo spasao svoj tim.

Grk je meč završio sa 33 poena (17 sa linije penala), 13 skokova, pet asistencija, tri ukradene lopte i blokadom, dok je kod Kingsa najbolji bio Zak Rendolf sa 22 poena, uz sedam uhvaćenih lopti.

Bogdanović je postigao devet poena (šut iz igre 3/7, za tri 1/3, sa penala 2/2), uz četiri skoka, tri asistencije, i po dve osvojene i izgubljene lopte za 27 i po minuta na parketu.

Bogdan
Izvor: YouTube

Priliku, doduše "na kašičicu", u noći između subote i nedelje dobio je i Boban Marjanović, a njegov Detroit poražen je od Filadelfije (103:108).

Bobiju je to bio tek četvrti nastup ove sezone, ali je on opet sjajno iskoristio svoje minute. U igri je bio pet minuta i za to vreme postigao je šest poena (šut iz igre 2/3, sa penala 2/2), uz dva skoka i dve izgubljene lopte.

Bobi
Izvor: YouTube

Kod File istakao se Džoel Embid sa 25 poena i 10 skokova, dok je kod Pistonsa Tobias Heris završio duel sa 27 ubačenih poena.

Koš
Izvor: YouTube

REZULTATI

Boston - Finiks 116:111

Dalas - LA Klipers 108:82

Bruklin - Atlanta 102:114

Filadelfija - Detroit 108:103

Klivlend - Memfis 116:111

Milvoki - Sakramento 109:104

Denver - Čikago 115:100

Portland - Nju Orleans 116:123

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC