• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou Nemanje Nedovića u Barseloni!

Autor mondo.rs

"Blaugrana" gledala je simultanku našeg košarkašaka. Milano umalo prokockao 25 razlike u POSLEDNJOJ četvrtini!

 Šou Nemanje Nedovića u Barseloni! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Šou Nemanje Nedovića u Barfseloni!

Naš bek ubacio je 26 poena u "Blaugrani" šutirajući 6/8 za dva i 4/8 za tri poena za sigurnu pobedu Unikahe nad posrnulim domaćinom - 83:90 (26:24, 21:18, 19:22, 19:24)!

Nedović je u poslednjoj utakmici 13. kola imao i tri skoka i četiri asistencije, a pratili su ga Džef Burks sa 13 i Džejms Ogastin sa 12 poena.

Dragan Milosavljević postigao je jedan poen za goste, dok je Tomas Ertel bio najefikasniji kod domaćina sa 19 poena.

Malagu je do pete pobede u Evroligi vodio srpski košarkaš Nemanja Nedović koji je meč završio sa 25 poena, tri skoka i četiri asistencije.

BARUNI
Izvor: YouTube



Pred oko 5.000 navijača ekipe su se smenjivale u vođstvo od podbacivanja do starta četvrte četvrtine kada je pri rezultatu 66:66 gostujući sastav očas posla stigao do 79:86, a potom i 75:87, kada je slomljen otpor domaćina.

Bila je to tek druga pobeda ekipe trenera Đoana Plaze na strani ove sezone u Evroligi, nakon one nad Efesom u Istanbulu zabeležene početkom novembra (74:79), ujedno i četvrti poraz Barse kod kuće u nizu ako se sabiraju rezultati u ACB i Evroligi.

Košarkaši Malage u narednom kolu dočekuju Milano, koji je ove srede uveče u svom "Mediolanumu" umalo prokockao 25 poena prednosti iz četvre četvrtine!?

O čemu su razmišljali momci trenera Simonea Pjaniđanija teško je i pretpostaviti, uglavnom doveli su navijače do ludila igrom i zalaganjem od trenutka kada su poveli 85:60 pred skoro 7.000 navijača.

Na 2:16 do kraja ostala im je samo mlaka prednost od 88:83, ali su zahvaljujući promašaju Tornikea Šengelije i poenima Arturasa Gudaitisa sa penala nekako zaustavili lavinu iz Vitorije koja se nameračila na možda i najveći "kambek" u istoriji takmičenja - 92:85 (27:25, 22:12, 27:21, 16:27).

Milanska publika zvižducima je ispratila sa parketa ekipu koja je prekinula seriju od četiri poraza u Evroligi. Italijanskom timu ovo je četvrta pobeda od početka sezone, dok je Baskonija upisala sedmi poraz.

MILBAS
Izvor: YouTube



Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Kurtis Džerels i Endru Gaudlok sa po 15 postignutih poena, dok je sprski košarkaš Vladimir Micov dodao 12. Na drugoj strani, najbolji je bio Šengelija sa 19 poena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC