• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizan će opet biti jak, iako ga mnogi ne vole"

Autor mondo.rs

KK Partizan promovisao kalendar za 2018. godinu, a predsednik crno-belih poručio da će "Partizan ponovo biti jak" i da on neće odustati od zacrtanog cilja.

 Kalendar-KK-Partizan-promocija Izvor: Mondo/Goran Sivački

Novica Veličković koji "gine" za loptu, uz poruku: "Hrabro srce nikad ne posustaje", zlatna generacija KK Partizan, arhivska fotografija navijača Partizana... Sve su to motivi koje ćete pronaći na kalendaru Partizana za 1018. godinu.

POGLEDAJTE KALENDAR


Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je u pozdravnoj reči zahvalio igračima i stručnom delu kluba što se "svakodnevno bore u teškim trenucima da opravdaju poverenje i očekivanja" uprave, a onda se osvrnuo i na aktuelnu situaciju u klubu.

"Čitali ste tekstove u medijima i mnogi su zabrinuti. Ali, moramo da se sukobimo sa problemima jer više ne možemo da izdržimo da budemo na kolenima, da molimo, da kumimo, da se povlačimo... Treba nam dobra astmosfera, želimo svi zajedno jak Partizan, a za to je potrebno malo strpljenja. Ja vam obećavam sigurno da neću odustati, ništa me neće uplašiti, ništa me neće skloniti sa ovog puta kojim sam krenuo, jer hoću da napravimo Partizan kao što je nekada bio", rekao je Mijailović.

Istakao je da Partizan ima "mnogo neprijatelja".

"Imamo mnoge neprijatelje, i u suprotnom taboru, nažalost imamo neprijatelje sa mnogih strana, koji ne vole Partizan. Moramo biti jaki i pokazati da smo jedinstveni i da Partizan mora da postoji i on će i postojati", poručio je predsednik Partizana.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE


Inače, prisutni su bili svi igrači KK Partizan, ali je kasnio Vanja Marinković.

"Novopečeni vozač je kasnio 45 minuta, jer nije mogao da nađe parking", jedva je sačekao da "pecne" košarkaša portparol crno-belih Ivan Ivković.

Na promociji su bili nekadašnji predsednik i legenda kluba Predrag Saša danilović, nekadašnji igrači crno-belih Dejan Tomašević, Zoran Stevanović, tu je bio i menadžer Miško Ražnatović koji je ćaskao sa predsednikom crno-belih Ostojom Mijailovićem, nekadašnji fudbalski as, sada potpredsednik FSS Savo Milošević...

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

sudija

Partizan na stare staze opet moze vratiti samo Vujosevic... Zato bi nova uprava morala to sto prije da uradi jer nema puno vremena. To je covjek koji dise za Partizan

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC