• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Prvi put sam ovoliko putovao

Autor mondo.rs

"Od kada sam počeo karijeru nisam imao tri uzastopna gostovanja", kaže Milko Bjelica posle utakmice protiv Panatinaikosa, ističući i umor kao važan faktor poraza od Panatinaikosa.

 Bjelica: Prvi put sam ovoliko putovao Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts prvi put je ove sezone napustila "Pionir" bez evroligaške pobede. Panatinaikos je bio čvršći, precizniji i nastavio je seriju dobrih rezultata u Evroligi, u kojoj je pobedio u osam od poslednjih devet utakmica.

Posle meča, crveno-beli su locirali svoje greške.

"Imali smo ih dosta, pogotovo u odbrani. U napadu je bilo nekih pogrešnih rešenja, posebno pri njihovim preuzimanjima na kraju, gde nismo bili dovoljno efikasni i gde smo možda trebali da pametnije odigramo...", rekao je posle utakmice Milko Bjelica, o kome je heroj pobede Džejms Gist posebno govorio nakon meča.

"Ipak, mislim da je teško spremiti se za jedan polutrening za meč protiv ovakve ekipe, koja je izgledala dosta svežije", dodao je krilni centar Zvezde.

O sudijama...

"Bilo je nekih kontakata pod košem, ali to nije bilo presudno", rekao je Bjelica o radu sudija, na koje su se žalili i domaći i gosti. "Pionir" je najglasniji bio kad su igrači Zvezde tražili da im se prizna, utisak je, regularan koš. "Nije bio problem što je lopta ulazila u obruč, već što je igrač dodirnuo obruč, ali bilo je teško i sudijama da ocene i mislim da nije to bilo presudno", dodao je Bjelica.

Srpski predstavnik završio je u četvrtak napornu seriju utakmica, započetu odlaskom iz Beograda prošlog četvrtka, na mečeve protiv Valensije, Mornara i Fenerbahčea. Ekipa Dušana Alimpijevića prethodno je gostovala i Ciboni, a vratila se u glavni grad u sredu, dan pre utakmice protiv Panatinaikosa.

"Mislim da je i umor faktor. Od kada igram nisam nikad imao ovakva gostovanja, odnosno ovakva tri vezana putovanja. Mislim da je to stvarno baš, baš teško i sreća je da su svi zdravi i spremni za nastavak takmičenja, jer nas očekuje mnogo utakmica i mnogo izazova", dodao je Bjelica.

Koliko je i fizička snaga Panatinaikosa bila problem?

"Oni su u drugom poluvremenu dosta bili 'unutra', u reketu, nisu nam tu dozvoljavali igru. Imali smo otvorenih šuteva i nismo ih pogodili. Mislim da bi to bilo sasvim drugačije da su ti šutevi bili precizniji".

Posle petka, koji će biti dan za odmor, Zvezda će od subote početi pripremu za meč protiv Mega Bemaksa, zakazan za ponedeljak.

"Posle dana odmora nastavljamo da treniramo, što nam izuzetno fali u ovom trenutku", dodao je Bjelica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC