• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novi trener zna šta je Partizan" (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković želi da 2018. godina bude bolja za crno-bele, voleo bi da se klub vrati na mesto gde je bio. O novom treneru: "On zna šta je Partizan, hoćemo pozitivnu energiju, ono kad uđeš u Pionir...".

 "Novi trener zna šta je Partizan" (FOTO, VIDEO) Izvor: MN PRESS

Novica Veličković je veliki ljubimac navijača Partizana. On nikada nije štedeo sebe kada je igrao za crno-bele, a kada se baca za loptu i rizikuje povredu, navijači ga isprate ovacijama.

Partizanu ne ide poslednjih godina. Mnogo problema je u klubu, ali i pored toga Veličković ne gubi nadu i ostaje da pomogne svojim iskustvom. Uostalom, ta njegova požrtvovanost za klub i "otvara" kalendar crno-belih za 2018. godinu.

"Godina je bila turbulentna, mnogo stvari je obeležilo... Želim bolju 2018, to je u suštini i jedino što i želim što se tiče Partizana. Ovaj klub je meni mnogo dao i voleo bih da se vrati na mesto gde je bio", rekao je Veličković tokom promocije kalendara KK Partizan za 2018. godinu u sredu uveče u Beogradu.

Promocija kalendara KK Partizan
Izvor: MONDO TV


Na pitanje šta je ono što je ostavilo dobar utisak na njega u godini na izmaku, Veličković je istakao dobru hemiju među igračima.

"Bilo je dobro druženje, bilo je i nekih dobrih pobeda... Šta nije bilo dobro? Nije bila dobra Superliga, nije bilo dobro to što je pola ekipe bilo zaraženo u momentu kada je bila borba za trofej. To su neke stvari koje nisu bile dobre ako mene pitate", rekao je Veličković.


Kapiten Partizana je naveo da "mnogo toga" može da bude bolje u nastavku sezone.

"Novi trener (Nenad Čanak) je sa nama, trener koji vrlo dobro zna šta je ovaj klub, i njemu je isto mnogo dao kao i meni", rekao je Veličković.

Veličković je na kraju otkrio šta mu najviše nedostaje.

"Želim da se se oseti ta neka pozitiva. Ono što ja pamtim s Partizanom od ranije je ta neka pozitivna energija koja se osećala kad izađeš u Pionir. To treba da se vrati i to je ono što meni najviše i fali. To mi moramo da zaslužimo, to pričam svaki dan i saigračima, borbenošću, energijom. To će svaki navijač Partizana prepoznati i nagraditi", uveren je kapiten crno-belih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC