• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Da namučimo Cedevitu!

Autor mondo.ba

U taboru Igokee sa dozom optimizma dočekuju duel sa Cedevitom.

 ABA liga Igokea Dragan Bajić - Želimo da namučimo KK Cedevita Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Igokea će u subotu u 17 časova u okviru 14. kola ABA lige dočekati ekipu Cedevite.

Nimalo lak protivnik za kraj 2017. godine i toga su svjesni i u taboru Igokee iz koga nema prijetećih poruka očiglednom favoritu pred okršaj u Laktašima.

"Ne znam odakle prvo da počnem kada je u pitanju opasnost po naš koš. Pokriveni su na svim pozicijama. U prvom dijelu smo ih iznenadili u Zagrebu i sigurno da će doći da se revanširaju za taj poraz, međutim, rekao sam svojim igračima iako je kvalitetniji protivnik mi igramo na svom parketu i moramo da  ostavimo srce na parketu i uz pomoć publike pokušamo bar da namučimo Cedevitu, a ako nam se ukaže prilika i da ih pokušamo iznenaditi“, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

On se složio s konstatacijom da je u igri Cedevite često tokom sezone bilo oscilacija u igri, ali se ne zanosi mnogo tom činjenivom.

"Pokazalo se to dosta puta, mislim da je razlog i taj što igraju tri takmičenja. Ali rezultati ove sezone stoje iza njih. Tim je posložen, imaju 15 jako kvalitetnih igrača, opasnost nam prijeti sa svih strana tako da moramo dati 150 posto svojih mogućnosti kako bi ih iznenadili i pobijedili, što bi sigurno za kraj godine bilo lijepo, da uđemo u narednu godinu sa dobrim rezultatom“, poručio je Bajić.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Košarkaš Igokee Stefan Glogovac takođe sa mnogo respekta govori o Cedeviti.

„Sigurno da nas očekuje teška i zahtjevna utakmica. Cedevita je pokazala ove godine koliko je kompletan tim. Sačinjeni su od kvalitetnih individualaca, odlično igraju u ABA ligi, jedna su od najjačih ekipa u takmičenju.Takođe, svoj kvalitet su pokazali i u Evrokupu gdje su pobjeđivali nekoliko evropskih protivnika. Mislim da treba da izađemo na parket kao protiv Olimpije kod kuće, maksimalno agresivno, sa dosta zalaganja da bismo anulirali taj njihov kvalitet i ako tako bude mislim da imamo čemu da se nadamo“, rekao je Glogovac.

Igokea je u proteklim utakmicama u nekoliko navrata dopustila protivniku da se odlijepi, a nakon toga je uslijedila „jurnjava“ rezultata.

„Pogotovo protiv dosta kvalitetnijih protivnika dolaze periodi dobre pa i loše igre. U par navrata nam se to desilo. Vjerovatno se radi o padu energije i manjak konstntracije, ali mislim da bi na sljedećem meču koncentracija trebala biti prisutna tokom čitavog meča kako bismo izvukli pozitivan rezultat“, istakao je Glogovac.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

IGOKEA ĆE ZA KRAJ GODINE ISPITI CEDEVITU BIĆE TO REPRIZA IZ ZAGREBA NAPRJED IGOSI SVI U LAKTAŠE DA PODRŽIMO SJAJNE IGOSE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC