• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea mjerka "revanš" u dalekom Skoplju

Autor mondo.ba

Prvi meč u 2018. godini Aleksandrovčani igraju u Skoplju protiv MZT-a, posljednjeplasirane ekipu u regionalnoj ABA ligi.

 MZT Igokea najava ABA liga 15. kolo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Prvi Igokein rival u 2018. godini biće makedonski MZT. Na papiru, rival iz Skoplja trebalo bi da bude najlakši protivnik, s obzirom da se nalazi na posljednjem mjestu regionalne ABA lige, sa samo dvije ostvarene pobjede u 14 mečeva.

Ipak, Aleksandrovčanima neće biti lako, što potvrđuju i riječi trenera Dragana Bajića.

"Prije svega nas očekuje izuzetno težak i dalek put što će u velikoj mjeri uticati na moj tim, ali ne smijemo na to da gledamo i moramo učiniti sve da odigramo jednu dobru utakmicu i pokušamo da se revanširamo MZT-u za poraz na domaćem parketu", naglasio je Bajić.

Dakle, jednu od dvije ostvarene pobjede ove sezone Makedonci su upisali upravo protiv Igokee. U Laktašima je bilo iznenađujućih 99:108 za goste, pa se u redovima bh. šampiona nadaju revanšu.

"Moramo vjerovati u sebe, ući u meč sa samopouzdanjem i ono što radimo na treningu da prenesemo na teren. Znamo da MZT sigurno nije zadovoljan onim što pokazuje niti stanjem na tabeli, međutim uz jedan maksimalan pristup ja sam uvjeren da možemo doći do pobjede i sa takvim namjerama i idemo u Skoplje", rekao je trener "igosa".

Svojevrsnu "osvetu" sprema i Vuk Radivojević.

"MZT nam je veliki dužnik s obzirom na sve što se dešavalo u prvom dijelu sezone. Za nas je najbitnije da vratimo svoju igru, da pristup bude kao u meču protiv Olimpije na domaćem terenu i ukoliko budemo igrali i razmišljali na taj način mislim da možemo doći do pobjede i vratiti se na pobjednički kolosijek nakon dva vezana poraza. Nakon promjene trenera, MZT je pokazao veliki napredak u igri. Međutim, nisu imali sreće i skoro sve utakmice su izgubili na jednu loptu", poručio je iskusni bek.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC