• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: U polufinalu nas očekuje finale

Autor mondo.ba

Junorski tim Igokee na završni turnir ABA lige dolazi kao neporažen u svom uzrastu sa impresvnih 57 pobjeda u nizu.

 Igokea: Žarko Milaković i Dalibor ilić prije utakmice sa Megom Izvor: MONDO

Mladi košarkaši Igokee obezbijedili su prvo mjesto na tabeli Grupe B u Zagrebu i tako ostvaril plasman na završni turnir premijernog izdanja juniorske ABA lige koji će se održati predstojećeg vikenda u Laktašima.

Prvi polufinalni meč počinje sutra od 12:30 časova kada će se sastati juniori Crvene zvezde u Budućnosti, dok će od 15:00 časova snage odmjeriti mladi košarkaši Igokee i Mege.

Trener juniora Igokee Žarko Milaković je istakao da će mu biti veliko zadovoljstvo voditi ekipu protiv renomiranog trenera kakav je Vlada Vukoičić.

"Ekipa Mege ima izuzetan individualni kvalitet, odlično popunjenu ekipu na svim pozicijama. Mislim da smo mi kroz Prvu ligu Republike Srpske i turnire ABA lige pokazali svoj kvalitet. U klubu kao što je Mega ništa se ne prepušta slučaju i oni veliki pažnju poklanjaju marketinškom dijelu tako da očekujem da će svi njihovi igrači doći na turnir, čak i Mišković koji izlazi iz povrede. Goga Bitadze, zbog kojeg je pomjeren termin turnira, će biti tu kao i Marjanović i Jovičić koji već nastupaju za prvi tim", rekao je Žarko Milaković.

Jedan od igrača na koje treba obratiti posebnu pažnju na turniru je Dalibor Ilić koji ove sezone predvodi juniore Igokee kako u seniorskoj, osvojili Kup Republike Srpske, tako i u juniorskoj konkurenciji.

"Nas već u polufnalu očekuje finale turnira. Očekujem da ja i moji saigrači maksimalno uđemo u meč kao što smo to uradili u Zagrebu. Nemaju slabu tačku, jaki su na svim pozicijama. Goga Bitadze igra odlično u seniorskoj konkurenciji tako da će ih on vjerovatno predvoditi, ali kod njih ima još dosta dobrih igrača na koje treba obratiti pažnju", rekao je Dalibor Ilić.

/U Srpskoj kao u NBA ligi (VIDEO)/

U taboru gostiju ističu veliko zadovoljstvo zbog učešća na završnici prvog juniorskog turnira ABA lige.

Izvor: MN PRESS

“Na ovim prostorima se tradicionalno dosta pažnje obraća na rad sa mladima i samim tim su mnogi vrhunski košarkaši izašli upravo sa ovih prostora. Ne sumnjam da će se ta tradicija nastaviti i mislim da među učesnicima ima puno mladih i talentovanih košarkaša koji će postati dobri igrači. Želimo da u najboljem izdanju predstavimo svoj klub i naše najbolje igrače. Želimo napraviti najbolji mogući rezultat”, rekao je trener juniora Mege Vlada Vukoičić.

/Ameri u Igokei - od krmokolja do "flerta" sa šefom/

Sastav Mege: Goga Bitadze, Mihailo Jovičić, Andreja Marjanović, Marko Kljajević, Bogdan Nedeljković, Luka Cerovina, Novak Mišković, Pavle Kuzmanović, Amar Mehić, Altin Islamović i Vladan Musić.

Finale je na programu u nedjelju od 17 časova, a meč za treće mjesto od 14.40.

Sve utakmice će direktno prenositi TV Arena.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

IDEMO IGOSI NAKON KUPA REPUBLIKE SRPSKE I OSVOJENOG PEHARA U MRKONJIĆ GRADU SAD I U JUNIORSKOJ KONKURENCIJI NA SVOM TERENU OSVOJITI PEHAR

Borko

@MILOŠ bravo momci!!! Idemo dalje!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC