• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEGA preokret u Laktašima

Autor mondo.ba

Ekipa Igokee je imala jedanaest poena prednosti na početku četvrte četvrtine, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Tim iz Laktaša je bio u prednosti cijelu utakmicu, najčešće dvocifrenoj, ali u posljednjoj četvrtini ekipa Mege je serijom 24:8 preokrenula meč i došla do plasmana u finale gdje ih čeka Crvena zvezda:

IGOKEA - MEGA 70:73 (14:8, 19:15, 19:18, 18:32).

Igokea je serijom od 12:0 stigla do "plus sedam" (12:5) na dva minuta do kraja prve četvrtine, koju su gosti iz Srbije prekinuli pogotkom sa linije slobodnih bacanja.

Sredinom drugog kvartala, trojkom Aljoše Jankovića "igosi" su stigli do velikih 14 koševa razlike (26:12), imali su najviše 16 pogodaka, ali su gosti uspjeli da odlaska na odmor smanje na "minus 10" - 33:23.

U trećem periodu igre ekipa Mege je dva puta dolazila na jednocifren zaostatak, ali je Igokea na krilima Ilića i Jankovića uspjela da uđe u odlučujući period sa 11 poena prednosti, 52:41.

U posljednjoj četvrtini ekipa Mege je serijom 24:8 preokrenula rezultat i povela sa pet poena prednosti, 65:60. Igokeu je na dva minuta do kraja susreta drugom trojkom u četvrtni vratio Nemanja Živković i uveo meč u neizvjesnu završnicu u kojoj se bolje snašla ekipa Mege.

Ovo je bio prvi poraz u svom uzrastu za ekipu Žarka Milakovića nakon 57 utakmica.

Ekipu Vlade Vukoičića očekivano je predvodio Gruzijac Goga Bitadze, koji ove sezone nastupa za prvi tim Mege, je imao "dabl-dabl" sa 17 poena i 14 skokova, a dvocifren broj poena su još postigli Marjanović, Jovičić i Cerovina.

U timu Igokee najefikasniji je bio Nemanja Živković sa 17 postignutih poena, dok je Dalibor Ilić upisao "dabl-dabl" sa 16 poena i 11 skokova. Dobru utakmicu je odigrao i Aljoša Janković koji je postigao 16 poena i pokupio osam skokova, ali i imao devet izgubljenih lopti i samo jedno pogođeno slobodno bacanje iz sedam pokušaja.

Igokea: Cvetić, Malešević 7, Lalović 2, Živković 17, Ilić 16, Petković, Janković 16, Lakić 6, Čečavac 2, Vuković, Savić 4, Obradović.

Mega: Musić, Jovanović, Kljaljević 2, Nedeljković 3, Marjanović 11, Jovičić 14, Cerovina 13, Mišković, Bitadze 17, Kuzmanović 9, Mehić, Islamović 4.

Igokea će sutra od 14:30 u utakmici za treće mjesto igrati protiv Budućnosti iz Podgorice, dok je finalna utakmica između Mege i Crvene zvezde na programu od 17 časova.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

NEČUVENO IGOKEA DOBIJENU UTAKMICU IZGUBILA ŠTA TI JE NEISKUSTVO

Borik

@MILOŠ Bice bolje sutra. Za trece mjesto

pop73

@MILOŠ Miloše, o kakvom neiskustvu ti pričaš? Ti momci igraju seniorsku ligu protiv momaka sa 25 i više godina. Vodili su 36 minuta utakmice i....... Ovde je trener totalno podbacio sa vođenjem igre u zadnjoj četvrtini.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC