• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radmanović: Možda i titula!

Vladimir Radmanović smatra da Los Anđeles Lejkersi sa Pau Gasolom i oporavljenim Endrjuom Bajnamom imaju kvalitet da osvoje šampionski prsten.

 Radmanović: Možda i titula! Izvor: MONDO

"Sezona nam je dosta uspešnija nego prethodna, bar do sada. Doskora nije bilo velikih promena u ekipi. Brajan Kuk i Evans otišli su za Orlando za Trevora Arizu, a onda smo dobili Gasola, koji bi trebalo da bude veliko pojačanje. Već je počeo da gradi identitet u Los Anđelesu, zajedno sa mlađim igračima, koji su prošle godine još tražili svoje mesto. Bajnam je definitvno najviše odskočio, ali je nažalost imao povredu kolena. Nadamo se da ćemo sa Gasolom nadoknaditi njegovo odsustvo na najbolji način", rekao je Radmanović u razgovoru za "Glas Amerike".

Ambicije Lejkersa su uvek iste - da se osvoji prsten. Mnogi tvrde da ćete povratkom Bajnama imati najbolju prvu petorku u ligi?


"Imamo ekipu koja je dosta 'duboka', Farmar, Vujačić, Turijaf i ja ulazimo sa klupe. Lejkersi su ekipa koja ima perspektivu, ne samo ove sezone, već u narednih nekoliko godina... Osim Brajanta i Fišera, svi imamo manje od 30 godina i ako ostanemo zajedno imamo svetlu budućnost. Naravno, ovde se uzima sezona za sezonom i ako nema rezultata jedni dolaze, a drugi odlaze. Nadam se da ćemo ove sezone uraditi više nego prošle, a sigurno je da postoji želja za prstenom".

Na tom putu ključnu ulogu trebalo bi da odigra Kobi Brajant?


"Kobi je igrač izuzetnog kalibra, ove godine mnogo više igra timski, što se vidi na parketu i po rezultatima. On igra mnogo bolje i ekipa igra mnogo bolje".

Status pojedinaca u timu Lejkersa nije potpuno definisan, put od "startera" do "rezerviste" kod Fila Džeksona može da bude vrlo kratak?


"Ja ne mogu da utičem na to jer sam igrač, a ne trener. Radim ono što mogu. I ako ulazim sa klupe, pokušavam da uradim sve što mogu da pomognem ekipi, ali i sebi. Jer, ovo je posao u kojem pored interesa ekipe mora da se gleda i lični interes, ali je ekipa ipak na prvom mestu".

Radmanović nije zadovoljan svojim učinkom u prethodnoj, ali ni u ovoj sezoni.

"Prošle godine zbog povreda nisam uspeo da se izborim za ulogu u ekipi koju je trebalo da imam. Kasnije je Luk (Volton) zaigrao odlično, ja sam imao čuveni peh sa snoubordingom... Nisam zadovoljan, ali trudim se da uradim sve što mogu da se stvari poprave".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC