• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Cibone: Hvala Igokei

Autor mondo.ba

"Klubovi iz naše lige nisu nam htjeli izaći u susret, a oni jesu tako da im prvenstveno hvala na tome", rekao je kapiten "Vukova".

 Marin Rozić se zahvalio Igokee što je pristala pomjeriti utakmicu sa Cibonom Izvor: MN PRESS

Nakon što su u prvom kolu u Beogradu pružili neočekivano dobar otpor Crvenoj zvezdi, finalista hrvatskog prvenstva Cibona večeras protiv Igokee na domaćem parketu traži prvu pobjedu u regionalnoj ligi.

Igrači Ivana Velića u međuvremenu su se pojačali atraktivnim Amerikancem Džonandreom Džefersonom, dok je Igokea u odnosu na prvo kolo izgubila Orlanda Džonsona koji je nakon samo dvije odigrane utakmice digao "sidro".

"Imaju ozbiljan 'roster' sa nekim NBA igračima. Trebaćemo biti na maksimumu svojih mogućnosti da dobijemo utakmicu. Nadam se da ćemo biti puni energije i da ćemo uz pomoć navijača doći do prve pobjede u ABA ligi", rekao je u najavi utakmice trener Cibone.

Pošto Cibona i ove godine paralelno igra domaću i ABA ligu, došlo je do preklapanja termina pa su Zagrepčani tražili pomoć regionalnog rivala i odgađanje utakmice. Na kraju su je i dobili na čemu je Marin Rozić zahvalio Aleksandrovčanima.

"Prije svega hvala Igokei što je pristala pomjeriti utakmicu. Klubovi iz naše lige nisu nam htjeli izaći u susret, a oni jesu tako da im prvenstveno hvala na tome", rekao je Rozić i nastavio, "što se njih tiče stvarno su napravili dobru ekipu ove godine. Odlučili su uložiti ozbiljan novac pa imaju kvalitetne i iskusne igrače. Igra koju su igrali na Superkupu izgledala je jako dobro i raznovrsno te prijete sa svih pozicija. Bilo bi sjajno otvoriti pobjedom, međutim, svjesni smo koliko je ova utakmica teška", dodao je kapiten "Vukova".

Utakmica se igra večeras u dvorani "Dražen Petrović" sa početkom u 18 časova ( direktan prenos na TV Arena Sport).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC