• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: CSKA ide u Madrid, čeka TAU ili Partizan

CSKA bolji od Olimpijakosa u četvrtfinalu Evrolige - 81:56 (2:1), na Fajnal foru u Madridu igraće protiv TAU ili Partizana.

 EL: CSKA ide u Madrid, čeka TAU ili Partizan Izvor: MONDO

Na Fajnal foru Evrolige u Madridu neće biti branioca trona, ekipe Panatinaikosa, ali će finalista iz 2007. i osvajač trofeja 2006. godine biti tamo.

CSKA je u "majstorici" četvrtfinala deklasirao Olimpijakos rezultatom 81:56 (22:16, 19:13, 20:21, 20:6) i 2. maja u glavnom gradu Španije sastaće se sa pobednikom trećeg meča serije Taukeramika - Partizan.

Za razliku od prvog susreta u Moskvi, kada je doživeo senzacionalan poraz, CSKA u duelu odluke ništa nije prepustio slučaju.

"Armejci" su imali sigurno vođstvo od samog početka, a prepoznatljivom, granitnom odbranom spustili su grčki tim na 18 poena manje od proseka iz prethodne dve utakmice.

Lin Grir postigao je 11 koševa za Olimpijakos, ali uz šut iz igre 3-13, dok se drugi Amerikanac Kvintel Vuds jedva upisao u listu strelaca.

Litvanski veteran Ramunas Šiškauskas bio je najefikasniji akter utakmice sa 24 poena, ubacivši pet trojki iz šest pokušaja. Matjaž Smodiš postigao je 13, Teo Papalukas 12, a Džej Ar Holden svega tri koša, ali je zato šest puta uspešno asistirao saigračima.

U timu Olimpijakosa, koji prošlog četvrtka na svom terenu nije iskoristio veliku šansu da ode na F4, sa 17 poena se izdvojio reprezentativac Panajotis Vasilopulos.

Srpski plejmejker Miloš Teodosić igrao je 17 minuta i zabeležio tri poena (šut 1-2), po jedan skok, asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu.

Poslednja "majstorica" četvrtfinala na programu je u četvrtak, kada će Makabi i Barselona u Tel Avivu odlučiti ko će na megdan Montepaskiju.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC