• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović: Dug prema Vujoševiću nije izmiren, ali biće

Autor mondo.rs

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović korigovao se u vezi sa prethodnom izjavom o dugu kluba prema nekadašnjem trofejnom treneru Dušku Vujoševiću.

 KK Partizan Duško Vujošević dug Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dug prema Dušku Vujoševiću ipak nije u potpunosti izmiren, korigovao se danas Mijailović, osvrćući se na prethodnu izjavu o ovoj temi.

"Kada sam došao u klub, dug prema Dušku Vujoševiću je iznosio 390.000 evra. On je tužio klub u septembru 2017, jer je sa prethodnim predsednikom Partizana Nikolom Pekovićem potpisao sporazum po kojem je trebalo da dobije jednu ratu od 100.000 evra. Prošli put kada sam pričao o tome, ili ja nisam lepo rekao, ili mediji nisu tačno preneli. Ja sam rekao da je u to vreme isplaćen trenutni dug prema njemu, u iznosu od 160.000 evra", rekao je Mijailović novinarima nakon sednica Upravnog odbora i Skupštine kluba u Beogradu.

Duško Vujošević je, u međuvremenu, ponovo tužio Partizan, iz čega se moglo zaključiti da mu dug, ipak, nije u potpunosti izmiren.

"Uvidom u dokumentaciju pojavila su se neka neslaganja u odnosu na njegova potraživanja, oko nekakvih bonusa. On je sačekao septembar i ponovo uputio tužbu ka BAT-u, a mi smo na tu tužbu dali odgovor i poslali dokumentaciju da se ne slažemo u jednom delu duga", rekao je Mijailović i nastavio:

"Sigurno je da će celokupan dug prema Dušku Vujoševiću biti izmirivan u skladu sa tim postupkom, kao što je izmirivan do sada. Ja Vujoševića ne gledam ništa drugačije nego ostale poverioce u klubu. Plaćaćemo ono što moramo, ali ne i ono što ne dugujemo. Kao predsednik kluba sam dužan da plaćam neke stvari u skladu sa zakonom, a ne onako kako neko drugi očekuje, ili tako što će neko da me pritiska".

 Mijailović kaže da vodi Partizan "na najpošteniji način, kao što vodi i sopstvenu kompaniju" i to je "100% tačno".

"Nadam se da će dug prema Vujoševiću, kao i svi ostali dugovi, biti završeni u fer odnosu. Ne mislim da je dobro dugovati, ali ja sam te probleme nasledio, preuzeo i to je bila teža strana mog posla. Danas je u jednom delu stvarno lepo biti predsednik Partizana, dok pre godinu dana nije bilo lepo ni sa jedne strane. Bili smo bez infrastrukture, pritisak je u to vreme bio ogroman. Danas je sve lakše, ali nije dovoljno dobro. Biće dobro kada dug bude bio nula i kada svoje dobavljače budemo izmirivali iz sopstvenih prihoda", rekao je Mijailović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC