• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazme za još jaču Budućnost?

Autori mondo.rs Autori mondo.me

Iskusni centar je raskinuo ugovor sa Panatinaikosom, a podgorička Budućnost želi da ga dovede kako bi odbranila titulu u ABA ligi.

 Lazme za još jaču Budućnost? Izvor: MN PRESS

Budućnost traži centra za završinicu ABA lige u kojoj je jedini cilj odbrana krune, a prvi pik uprave podgoričkog kluba, koja je već stvorila paklen tim za prilike u regionu, jeste 36-godišnji Stefon Lazme, bivši košarkaš Partizana!

Tu informaciju je plasirao podgorički list "Pobjeda".

Iskusni krilni centar je pre tri dana raskinuo ugovor sa Panatinaikosom, nema pravo igranja u Evroligi po dogovoru sa Atinjanima, ali Budućnosti je svakako potreban samo za finiš u regionalnoj ligi.

Slična je situacija prošle sezone bila sa Džastinom Dolmenom.

Lazme bi došao da bude isključivo podrška supertalentovanom Gogi Bitadzeu, a sa sobom bi doneo iskustvo i čvrstinu u reketu - 203 centimetra visoki igrač je ove sezone u Evroligi odigrao 18 utakmica, a prosečno je po utakmici bilježio 5,7 poena i 3,5 skokova

Lazme je tokom karijere nastupao za Golden Stejt i Majami, a potom je igrao u Partizanu, Makabiju, Spartaku, Obradoiru, u dva navrata u Panatinaikosu, Efesu, Galatasaraju i Uniksu.

Bio je najbolji defanzivac Evrolige 2013. godine, član drugog tima Evrolige 2014. godine, šampion Evrokupa i najbolji igrač finala Evrokupa 2016. godine. Dvostruki je šampion Grčke, šampion Izraela i prvak ABA lige sa Partizanom 2009. godine. Na NBA draftu 2007. godine bio je 46. pik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC