• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Bobi "dobio" lakat u vilicu, pa faul!

Autor mondo.rs

"Nadam se da neće svirati prekršaj i kada ja to budem uradio", rekao je Marjanović posle žestokog duela u finišu utakmice protiv Lejkersa.

Los Anđeles Lejkersi dočekali su Lebrona Džejmsa posle 17 mečeva pauze i dramatično pobedili Kliperse, posle produžetka.

Važan detalj utakmice dogodio se u finišu dodatnog perioda, kada je Lens Stivenson postigao važan pogodak za Lejkerse uz krajnje nesportski potez.

Dok je polagao loptu kroz obruč, jedan od iskusnijih igrača Lejkersa snažno je laktom udario Bobana Marjanovića u lice i lako je mogao da srpskom centru nanese ozbiljnu povredu.

Na iznenađenje SVIH, dok je Stivenson slavio pogodak, sudije su dosudile faul Marjanoviću, koji je od žestine udarca pao na parket.

Ispostavilo se da je upravo taj koš bio "prelomni", jer su Lejkersi posle dodatnog slobodnog bacanja poveli nedostižnih pet poena prednosti, 45,4 sekunde pre kraja.

Pogledajte taj momenat:


Posle utakmice, u kojoj je postigao 11 poena uz pet skokova za 13 minuta na parketu, Bobi je razgovarao sa američkim novinarima o Stivensovom udarcu.

"Podigrao je lakat, događa se. Možda to nije uradio namerno, možda jeste, to je košarka. Nekad morate to da osetite. To je samo igra. Što se mene tiče, nadam se da neće svirati faul i kada ja to budem uradio", rekao je Marjanović uz osmeh.

"Ako to mogu da urade meni, onda ja to mogu da uradim njima... Šalim se, osetio sam lakat i dosudili su mi faul, ne znam čime sam ga faulirao - glavom", dodao je srpski centar, uz izraz lica koji ne nagoveštava ljutnju zbog nesportskog poteza Stivensona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC