• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hteli smo Bobijev trejd, a Teo je kasno otišao u NBA"

Autor mondo.rs

Menadžer srpskog centra govorio je za RTS o selidbi svog klijenta u Filadelfiju. Komentarisao je situaciju Miloša Teodosića.

Boban Marjanović bio je ove nedelje deo velikog trejda igrača koji su iz Los Anđeles Klipersa prešli u Filadelfiju.

Zajedno sa Tobajasom Herisom i Majkom Skotom, "Bobi" je nakon godinu dana otišao iz "El-Eja" i zadužio opremu veoma jakih Siksersa, za koje je brzo debitovao - u utakmici protiv Denvera.

Gostujući u Jutarnjem programu Radio-televizije Srbije, Marjanovićev agent Miodrag Ražnatović govorio je da je tom selidbom ostvarena želja srpskog centra da promeni tim, nakon perioda u kojem nije imao značajnu ulogu u Klipersima.

"Desilo se što smo priželjkivali - trejd. Na prvoj utakmici imao je onu minutažu o kojoj je i bilo govora. Nastupio je 16-17 minuta, igrao u svakoj četvrtini i to je samo u prvoj utakmici. Nadam se da će to ići na bolje", izjavio je on.

U istoj utakmici, Marjanovićev direktan rival bio je još jedan srpski košarkaš i Ražnatovićev najpoznatiji klijent - Nikola Jokić.

Upitan za nastup visokog Somborca na predstojećem Ol star vikendu u Šarlotu, poznati košarkaški menadžer istakao je značaj tog poziva među najveće zvezde.

"U 23. godini je dobio poziv za Ol-star, što je zaista brzo, ne samo za evropske igrače, već i za američke. Obično u tom uzrastu pozive dobiju samo najviše rangirani igrači na draftu i to je razlog da budemo veoma zadovoljni".

Dok se Marjanović navikava na svoj četvrti NBA tim, a Jokić priprema za Ol star, Miloš Teodosić pakuje kofere za selidbu iz Los Anđelesa, jer su Klipersi raskinuli saradnju sa kapitenom srpske reprezentacije.

Komentarišući Teov status, Ražnatović je rekao da je dugogodišnji "plej" CSKA prekasno otišao u NBA.

"Više ne važe nekadašnja pravila, u koja sam i ja verovao. Na primer, da igrač mora da napravi iskustvo u Evroligi pre odlaska u NBA. Danas je jedno od osnovnih pravila da što pre odu tamo, u 19. i 20. (godini), čak i ako nisu potpuno spremni, da bi prošli period adaptacije, da se naviknu na NBA, jer je to potpuno druga igra u odnosu na Evropu", izjavio je on.

"Ko god od mojih igrača ima ponudu (da ode u NBA) u 19 ili 20 godina, pristalica sam da ide. Teodosić je jedan od najboljih evropskih igrača ikada, ima ogroman kvalitet, ali je prema mojoj proceni u NBA ligu došao prilično kasno - posle 30 godina i to je jedan od razloga zašto nije odigrao onako sjajno kako je mogao", dodao je vlasnik menadžerske agencije "Beobasket".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC