• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda među zvezdama: "Zovite me i u Čikago"

Autor mondo.rs

"Nisam se rukovao s trenerom Malounom. Ništa od toga danas, druže...", našalio se Nikola Jokić u razgovoru s novinarima.


Nikola Jokić je u četvrtoj sezoni u NBA "okusio" kako je igrati na Ol star utakmici.

Istina, možda je to zaslužio ranije, pre svega prethodne takmičarske godine, ali navijači, igrači i novinari nisu mogli da ignorišu njegove ovogodišnje brojke, kao i fenomenalan učinak Denvera koji je trenutno drugoplasiran na Zapadu iza šampiona Golden Stejta.

Srpski centar nije proveo mnogo vremena na parketu, šest poena za 13 minuta, ali se dobro zabavio u porazu svog tima koji je predvodio Janis Adetokunbo.

"Pogodili su mnogo šuteva u nastavku i preokrenuli, bilo je zabavno...", krenuo je Nikola Jokić da u razgovoru s novinarima na ozbiljan način analizira revijalnu utakmicu, a onda shvatio da ne mora da daje "klasičnu" izjavu posle meča. 

"Velika mi je čast zbog toga što su Dirk Novicki i Dvejn Vejd bili sa nama ovde u Šarlotu. Učinili su velike stvari za NBA ligu, moramo da ih pratimo, kako na terenu, tako i van njega... Moramo da nastavimo da rastemo poput njih. Takođe, video sam mnoge legende tokom ovog vikenda, poput Bila Rasela i drugih".

KAKO SE JOKIĆ "ZEZAO" S LEBRONOM: EVO TI LOPTA (VIDEO)!

Nikola Jokić je prvo u subotu učestvovao u "takmičenju veština", gde je eliminisan u prvoj rundi, potom je kraj terena posmatrao "trojke" i "zakucavanja", da bi u nedelju izašao na meč.

"Skills challenge je bio dobar zaista, zabavio sam se mnogo i na Ol staru sa saigračima. Na ovakvim događajima bitno je da vidite i kakvi su drugi van terena", dodao je Jokić i izrazio želju da i naredne godine, kada se Ol star održava u Čikagu, bude učesnik.

"Da, naravno, ako me izaberu".

AMERIKANCI NE ZNAJU KAKO SE IZGOVARA "NIKOLA", VUČEVIĆ IM OBJASNIO!

Nema sumnje da bi u "srpskom" Čikagu imao i veću podršku publike, a Jokić je ispričao i kako je to kada igra protiv svog trenera iz Denvera. Majkl Maloun je vodio "Tim Lebron" koji je slavio 178:164, a Jokić to nije "dobro podneo".

"Nisam se rukovao na kraju s njim. Ne danas, druže... Ha-ha, šalim se, rukovali smo se, ovo je Ol star utakmica, nije bitno ko je pobedio".

KD
Izvor: Youtube/NBA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC