• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedva čekaju leto: "Da SVI budu zdravi i dođu!"

Autor mondo.rs

Stevan Jelovac i Dragan Milosavljević govorili o velikom pritisku koji se stvorio iznad igrača posle poraza od Estonije, ali su još jednom pokazali da zaslužuju da nose dres Srbije odličnom partijom u odlučujućem meču.

 Stevan Jelovac i Dragan Milosavljević nadaju se da će svi igrati za Srbiju Na mundobasketu 2019 Izvor: MN PRESS

Krili smo strah iza hrabrih lica - i hrabrost je iskočila u prvi plan!

Reprezentacija Srbije "overila" je plasman na Mundobasket u Kini pošto je u hali "Aleksandar Nikolić" odigrala sjajnu partiju i nadigrala Izraelce (97:76), tako da više nema straha da "orlovi" neće u septembru braniti osvojeno srebro pre pet godina.

Nadali smo se da će "vize" biti obezbeđene znatno ranije, videli smo šansu protiv Estonije u Talinu međutim "zakazali" smo u poslednoj deonici, srećom na vreme smo se probudili.

IDEMO U KINU DA BRANIMO MEDALJU: EGZICBICIJA SA IZRAELOM!

"Posle Estonije se nismo prijatno osećali", rekao je Stevan Jelovac posle meča.

"Bila je napetna atmosfera u svlačionici, ali kao što su i momci već rekli čast je igrati pred ovoliko publike. Odigrali smo ovakvu utakmicu i slavili 20 razlike protiv dobrog Izraela. Čestike i momcima iz Evrolige koji su došli, Milutinovu i Lučiću, bolji smo s njima kao i s Teodosićem... Sad svako svojim putem, pa na nove utakmice", uz osmeh je rekao krilni centar Srbije.

U obe "februarske" utakmice Jelovac je dao dobar doprinos, a i sam priznaje da je od Srbije, ma u kakvom sastavu bila, očekivao raniji plasman na Mundobasket.

KO, ŠTA, GDE I KAKO: SVE O ŽREBU ZA MUNDOBASKET KOJI SLEDI!

"Nismo očekivali takav meč protiv Estonije, ali tako se desilo, hteli smo naravno to da rešimo ranije, sad smo naš zadatak i ispunili. Sad će leto, pa ćemo videti...".

"Išli smo da dobijemo, ali desilo se, kad smo došli nismo ni spavali, loše je sve to uticalo na nas, bilo je malo vremena između, ali imali smo ta dva treninga i dobro se završilo", poručio je košarkaš iz Novog Sada koji se naravno nada da će biti na spisku putnika za Kinu.

Izvor: MN PRESS

O pritisku koji su igrači osećali govorio je i Dragan Milosavljević koji je dao veliki doprinos tokom čitavih FIBA kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo.

"Teška utakmica, veliki pritisak na nama i bili smo mnogo nervozni. Hvala publici na sjajnoj atmosferi, ovo je velika pobeda, svi koji su bili na parkjetu značajno su doprineli. Pred nama je važno leto, nadam se da će svi biti zdravi i da će doći. To bi bilo sjajno!", rekao je on.

Ipak, u ovom trenutku teško je i približno reći u kom sastavu bi Srbija mogla da zaigra na Svetskom prvenstvu u septembru, posebno zbog NBA igrača...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC