• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović na novoj funkciji: Za budućnost košarke

Autor mondo.rs

Proslavljeni srpski stručnjak imenovan je za predsednika novoformiranog Borda trenera Evrolige. "Želeli smo da se čuje glas trenera, da razgovaramo i doprinesemo razvoju takmičenja".

 Zeljko-Obradovic-predsednik-Borda-trenera-Evrolige Izvor: MN PRESS

Evroliga napravila je korak napred. Formiran je Bord glavnih trenera Evrolige, a za prvog predsednika imenovala je najtrofejnijeg u tom takmičenju Željka Obradovića.

"Morali smo od negde da krenemo, da ideju koja se rodila prošlog leta pretvorimo u realnost, a nekako je najlogičnije da to bude od Evrolige. Verujem da ćemo polako da rastemo, da pričamo sa svima, zašto ne i stručnjacima iz drugih sportova. Treba da se čuje svačije mišljenje. Razmena ideja iz kojih će se iskristalisati one najbolje, ne samo za trenere, već za košarku", poručio je u razgovoru za "Večernje novosti" Obradović.

Cilj je unapređenje takmičenja.

"Želeli smo da se čuje glas trenera u veoma važnom takmičenju, da imamo partnerski dogovor sa Evroligom, da svi sednemo za jedan sto i tako doprinesemo razvoju takmičenja. Uz međusobno poštovanje mislim da zajedno, mi kao Bord trenera, zatim Unija igrača, sudije, klubovi i čelnici Evrolige kreiramo dobru košarkašku budućnost", istakao je trener Fenerbahčea.

Pre zvaničnog osnivanja razgovaralo se ne samo sa trenerima, nego i sa advokatima i finansijskim ekspertima iz nekoliko zemalja i odlučeno je da sedište novofrmiraneog Borda trenera bude u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC