• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Zasluženo prvo mesto, ali to nije dovoljno

Autor mondo.rs

"Očekujem da bude puna dvorana i da protiv Partizana imamo istinsku prednost domaćeg terena", poručio je trener Crvene zvezde posle pobede nad Megom (100:76).

 Milan-Tomic-Prvo-mesto-nije-dovoljno-hocemo-titulu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts se neće zadovoljiti samo prvim mestom na kraju regularnog dela ABA lige, pošto želi novu "jadransku" titulu i učešće u Evroligi naredne sezone.

S tim namerama su ušli u tekuću takmičarsku godinu i prvu fazu takmičenja su okončali ove večeri pobedom nad Megom (100:76), sa skorom 21 pobeda i jedan poraz, a sada je vreme da se okrenu planiranju polufinalne serije plej-ofa, koja počinje narednog vikenda.

Rival je Partizan, igra se na dve dobijene utakmice, a Zvezda ima prednost domaćeg terena, što je Tomić posebno apostrofirao kao važno.

"Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu i da smo raspodelili minutažu dobro. Jedino je Simanić odigrao 24 minuta, a svi ostali od 12 do 18 i svi su odigrali dobro. Mislim da smo zasluženo osvojili prvo mesto u regularnoj fazi ABA lige i da smo to bili najbolji, ali to nije dovoljno", kazao je Milan Tomić na konferenciji za medije i potom pozvao navijače da pomognu ekipi.

"Pred nama je plejof, jedan cilj je ostvaren, a to je da imamo prednost domaćeg terena. Od sledeće utakmice kreće plejof i očekujem da bude puna dvorana i da protiv Partizana imamo istinsku prednost domaćeg terena", dodao je Tomić.

Dejan Milojević je Zvezdi čestitao na pobedi i kao presudnu istakao drugu deonicu u kojoj je njegova ekipa postigla samo deset poena, a primila čak 37...

"Kada izgubite 25 razlike, a tri četvrtine ne izgubite, već samo jednu... To dovoljno govori koliko je utakmica bila čudna. Promašivali smo zicere i nismo kontrolisali skok. Zvezda je to iskoristila i napravila nedostižnu razliku. Mislim da je ovo jedna sjajna sezona mlade ekipe. Završili smo peti što je drugi najbolji skor u istoriji kluba, lansirali još nekoliko mladih igrača koji će verujem igrati u NBA ligi", rekao je Milojević i poželeo sreću Zvezdi u plej-ofu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

PARTIZAN RUŠI ZVJEZDU U POLUFINALNOJ SERIJI PLEJ OFA ABA LIGE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC