• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić morao ranije na klupu, Milsap spasao Denver

Autor mondo.rs

Srpski centar isključen tri minuta pre kraja meča sa Indijanom. Golden Stejt ubedljiv protiv Oklahome, slavio i Dalas bez Luke Dončića

Nikola Jokić nije dočekao finiš meča sa Indijanom na terenu, jer je isključen tri minuta pre kraja. Uprkos tome Denver je uspeo da upiše pobedu na domaću terenu - 102:100.

Srpski centar je zaradio dve tehničke greške u kratkom roku zbog nešto burnijih rekacija na sudijske odluke. Isključenje je dobio nakon što je prigovorio arbitru nakon odluke da mu dodeli faul u napadu posle borbe sa protivničkim centrom Majlsom Tarnerom.

Jokić
Izvor: YouTube/House of Highlights

Nakon meča na pitanje da li je zaslužio isključenje Jokić je kao iz topa odgovorio: "Da".

Denver je uprkos tome što je ostao bez najboljeg igrača, jer je Jokić upisao 26 poena, imao sedam skokova i pet asistencija, uspeo da pobedi.

U samom finišu meča, Pol Milsap uspeo je da pogodi i donese pobedu Nagitsima, jer je Bogdan Bogdanović neposredno pre poslednjeg zvuka sirene promašio šut za tri.

"Indijana je bila u naletu posle mog isključenja. Običnom u tom periodu sve lopte idu na mene, pa je bilo potrebno vreme da se prilagodimo. Pol je odlično odigrao tada. Mislim da je postigao devet poena u poslednjoj četvrtini", dodao je Jokić.

U ekipi Denvera uz najefikasnijeg Jokića istakli su se i Džamal Marej i Vil Barton sa po 17 poena, dok je Milsap završio duel sa 15 poena i 13 skokova.

U redovima Indijane najbolji su bili Tadeus Jang sa 18 poena i 10 uhvaćenih lopti, dok je Bogdan Bogdanović ubacio 16 i imao šest skokova.

Denver je zadržao drugu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 46-22, pobedom manje i porazom više od prvoplasiranog Golden Stejta (47-21).

Voriorsi su slavili na gostovanju Oklahomi (110:88), predvođeni Stefom Karijem. On je postigao 33 poena, od čega pet trojki iz 12 pokušaja, a odličnu partiju prikazao je i Klej Tompson, koji je ubacio 23 poena i imao osam skokova.

Pobedu je ostvario i Dalas protiv Klivlenda (121:116). U odsustvu lakše povređenog Luke Dončića palicu kod Mevsa držao je Tim Hardavej sa 22 poena, dok je Maksi Kleber upisao "dabl-dabl" učinak - 18 poena i 12 skokova.

Kod Klivlenda najbolji je bio Kolin Sekston sa 28 pogodaka.

Najuzbudljiviji meč u noći između subote i nedelje odigran je u Nju Orleansu gde je domaći tim poražen od Finiksa u produžetku - 138:136.

Devin Buker je predvodio pobednički tim sa 40 poena i 13 asistencija, a Keli Ubre doprineo je trijumfu sa 32 poena.

Kod domaćina Elfrid Pejton je ostvario "tripl-dabl", četvrti u nizu - 16 poena, 13 skokova i 16 asistencija.

NBA
Izvor: Youtube/NBA

REZULTATI

Nju Orleans - Finiks 136:138 (produžetak)

Vašington - Memfis 135:128

Dalas - Klivlend 121:116

Oklahoma - Golden Stejt 88:110

San Antonio - Portland 108:103

Denver - Indijana 102:100

Juta - Bruklin 114:98

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC