• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakočević: Ostavio bih košarku da smo izgubili

Igor Rakočević ostavio bi košarku da je Taukeramika izgubila od Partizana u majstorici četvrtfinala Evrolige.

 Rakočević: Ostavio bih košarku da smo izgubili Izvor: MONDO

"Da smo izgubili, otišao bih kući peške! Ma, da budem iskren, ostavio bih košarku! Ne zbog Partizana, već zato što smo i pored značajnih promena tima tokom pauze preko leta i niza povreda uspeli do samog kraja da budemo u vrhu. Bilo bi strašno da smo poklekli na kraju, na korak do cilja. U većem delu takmičenja igrali smo dobru košarku i smatram da smo zaslužili da se nadjemo medju najboljim timovima Evrolige", rekao je za "Kurir" Rakočević i dodao:

"Već nekoliko dana je, ne samo Vitorija već i dobar deo Baskije u euforiji. Zaista smo bili pod velikim pritiskom. Nije bilo lako posle poraza u Pioniru. Oči navijača bile su uprte u nas i svi su se nadali našem plasmanu u samu završnicu Evrolige, što smo na kraju i uspeli".

Rakočević smatra da moskovskom CSKA u polufinalu fajnal-fora, koji će biti održan od 2. do 4. maja u Madridu, TAU treba da se suprostavi istim modelom igre koji je demonstrirala u duelu sa Partizanom.

"Mislim da je majstorica protiv Partizana model onoga kako treba da se suprotstavimo CSKA. Treba da igramo agresivno tokom čitavih 40 minuta, sa dosta kontranapada, jer ekipa iz Rusije spada u sam vrh evropske košarke. Smatram da su oni najkvalitetnija ekipa koja se pored Makabija, Sijene i nas plasirala na fajnal-for. Sve to nama može da bude samo dodatni motiv. Dobro poznajemo rusku igru i verovatno će taj meč odlučiti jedna lopta ili raspoložen pojedinac. Nadam se da ćemo trofej najboljeg tima u Evroligi napokon doneti u Vitoriju, jer ovaj grad voli košarku. U svakom slučaju, idemo korak po korak", naveo je Rakočević.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC