• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Mali pad, ali dovoljno profesionalno

Autor mondo.rs

Trener Partizana žali što neki mladi igrači nisu igrali i iskoristili šansu protiv Mege na startu KLS Superlige. Strateg Mege veruje da će njegov tim biti bolji u nastavku takmičlenja

 Trinkijeri: Mali pad, ali dovoljno profesionalno Izvor: MN PRESS

Partizan je odlično počeo takmičenje u KLS Superligi. Na startu ubedljivo je savladana ekipa Mege - 102:69.

Crno-beli bili su dominantni svih 40 minuta, a senku na ostvareni trijumf bacila je povreda skočnog zgloba Džoka Lendejla.

Trener Andrea Trinkijeri uveo je u igru sve igrače koje je imao na raspolaganju.

"Mislim da smo igrali dovoljno dobru odbranu, nismo bili u ritmu u napadu, ali nisu ni oni. Rotirali smo celu ekipu, imali smo malo pada koncentracije, ali obavili smo posao. Bili smo dovoljno profesionalni, kao igrači i kao ekipa", rekao je Trinkijeri posle utakmice istakavši "da bi bilo bolje da su sa Megom igrali na kraju, a ne prvi duel".

Vasilije Pušica imao je sjajan debi u crno-belom dresu postigavši 22 poena, a priliku da krenu njegovim putem u Superligi Srbije dobiće i mlađi igrači.

"Žao mi je što je Dušan Tanasković povređen, jer bi i on dobio šansu. Sigurno ću svima dati priliku. Voleo bih da je Pecarski više igrao, ali je napravio pet faulova i time jedino nisam zadovoljan. Ove utakmice će poslužiti da vidimo šta igrači mogu, i koliko ekipa može", rekao je Trinkijeri.

Njegov kolega sa klupe Mege Dejan Milojević nije bio zadovoljan izdanjem svog tima na startu Superlige.

"Partizan je kvalitetniji, to je i pokazao. Loše smo šutirali, a ne možete da se suprotstavite boljoj ekipi sa tako lošom realizacijom. Rezultat je malo i nerealan, nije trebalo ovako da se završi, ali je zasluženo pobedila kvalitetnija ekipa", naveo je Milojević.

On je dodao da se nada da će Mega u nastavku takmičenja igrati bolje nakon što se priključe Goga Bitadze i Nikola Mišković, i da će njegova ekipa izboriti plasman u završnicu.

"Bićemo pojačani u skorije vreme, verovatno ćemo tada i bolje da izgledamo. I dalje verujem da ćemo izboriti plej-of, da ćemo se do tada uigrati i biti konkurentniji najboljim srpskim klubovima", izjavio je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC