• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Denver "hramljući" ide u Portland

Autor mondo.rs

Osim što su izgubili drugi meč polufinala Zapada na svom parketu, Nagetsi su počeli da kubure sa povredama.

Denver Nagetsi propustili su priliku da u polufinalu Zapadne konferencije protiv Portland Trejlblejzersa povedu sa 2:0.

Pred svojim navijačima su se propisno ispromašivali i izgubili rezultatom 90:97, tako da je serija pred dve utakmice u Oregonu potpuno otvorena - 1:1.

Osim činjenice da su ispustili kontrolu (u istoriji NBA plej-ofa, vođstvo od 2:0 je u skoro 94 odsto slučajeva vodilo prolazu u narednu rundu), kao problem su iskrsle povrede dvojice članova prve petorke, plejmejkera Džamala Mareja i niskog krila Torija Krejga, čija promocija u "startera" je inicirala preokret u seriji protiv San Antonio Spursa (od 1:2 do 4:3).

Marej je u noći između srede i četvrtka obnovio povredu butnog mišića, dok je Krejg propustio pola utakmice zbog toga što je u padu udario glavom u koleno svog saigrača.

Krejg nije polomio nos, ali se vratio na teren sa zaštitnom maskom na licu, a ona često zna da bude limitirajući faktor, pogotovo dok se igrač ne navikne na nju.

Marej je u dosadašnjih pet pobeda Denvera u plej-ofu beležio prosečno 23,4 poena, tako da o njegovom značaju za ekipu ne treba trošiti reči. Na toj skali je verovatno odmah iza Nikole Jokića.

"Dobijam udarce provlačeći se kroz blokove. Tokom poslednje utakmice sam se sve teže kretao kako je vreme odmicalo. Boli, ali tako je kako je. Ići ću na terapije i probati da se što bolje spremim za treći meč", rekao je mladi kanadski košarkaš.

Blejzersi će Jokiću i drugovima biti domaćini u noći između petka i subote, a onda u nedelju na ponedeljak po srednjeevropskom vremenu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC