• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović nema dilemu - hoće da ostane u Filadelfiji

Autor mondo.rs

Dan posle poslednje utakmice sezone, košarkaši Siksersa izašli su pred novinare i govorili o svojim utiscima, planovima...

Srpski centar Boban Marjanović (30) završio je protekle noći svoju četvrtu NBA sezonu, bolnim porazom Filadelfije protiv Toronta.

Zajedno sa saigračima i čitavom dvoranom, "Bobi" je pratio let lopte koju je najbolji igrač Reptorsa Kavaji Lenard probacio kroz mrežicu uz "asistenciju" obruča. Bilo je bolno za sve među Siksersima, ali su se dan kasnije trudili da koliko je moguće ostave taj bol po strani.

Tokom zvanične, pojedinačne konferencije za medije svih košarkaša "File", Marjanović je takođe izašao pred novinare i govorio o svom statusu, s obzirom na to da će ovog leta isteći njegov ugovor "težak" 21 milion dolara, koji je 2016. potpisao sa Detroitom.

"Teško je posle prošle noći razmišljati o svemu. Zaista želim da budem ovde, stekao sam sjajno iskustvo, uživam, volim grad i svaki dan koji ovde provedem osećam kao blagoslov, sjajnu stvar", odgovorio je Boban na pitanje o svom statusu nakon sezone 2018/19.

Marjanović je za Filadelfiju nastupio u 33 utakmice i nakon tri godine nastupio u plej-ofu, u kojem je prosečno igrao 9,5 minuta i postizao 5,8 poena.

Nakon februarskog trejda kojim je stigao u Sikserse iz Los Anđeles Klipersa, navijači su ga lepo prihvatili.

"Zaista uživam da budem jedan od njihovih ljubimaca. Svaki put kada čujem navijače kada izađem na teren to mi daje dodatnu energiju i nije potrebno da se dodatno zagrevam. Krv vam postane toplija ,i spremni ste da izađete na teren i da igrate", dodao je on.

S obzirom na to da će i njegov saigrač i najbolji prijatelj u SAD, Tobijas Heris, takođe postati "slobodan agent", novinare je interesovalo i da li će Marjanovićev dalji status zavisiti od "Tobijeve" sudbine.

"To nije pitanje za mene", nasmejao se Boban i poput Nikole Jokića poigrao se sa mikrofonom.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC