• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Micić: Znam da me niste ovdje očekivali!

Autor mondo.rs

Drugu godinu zaredom Vasilije Micić će igrati na fajnal-foru Evrolige, iako su mnogi mislili da je pogriješio kada je napustio Žalgiris i preselio se kod Ergina Atamana u Istanbul.

 Micić: Znam da me niste ovdje očekivali! Izvor: MN PRESS

Sve je spremno za početak fajnal-fora Evrolige!

U petak u Vitoriji startuje ovogodišnji završni turnir na kome učestvuju Fenerbahče, Real Madrid, CSKA Moskva i Efes, o čemu ste više mogli da pročitate u našoj najavi, tako da je u španskom gradu dan pred polufinala organizovan "media day".

Na njemu su učešće dali treneri pomenutih klubova, odnosno izabrani igrači: Fakundo Kampaco (Real), Kostas Slukas (Fener), Kajl Hajns (CSKA) i Vaslije Micić (Efes).

MOĆNO: "IGRA PRESTOLA" EVROLIGE!

Srpski plejmejker igra fantastičnu sezonu u dresu tima iz Istanbula i to je bio potpuni pogodak u njegovoj karijeri, iako su mnogi mislili da je pogriješio kada je otišao iz Žalgirisa, ali ovogodišnje igre to samo demantuju...

"Mnogi su me pitali što sam došao u Efes, a istina je da sam vidio odmah da imaju sjajne igrače. Zajedno smo igrali, kao pravi tim, vjerovali jedni drugima i vidjeli koliko možemo. Vjerovatno me mnogi nisu očekivali na završnom turniru, kao ovu trojicu sjajnih igrača koji su pored mene, ali sada znam šta nas očekuje, biće novi meč, borba za svaku loptu i možda meč ne bude previše lijep za gledanje, ali smo na to navikli", ispričao je nasmijani Micić.

/KAŽEŠ FAJAL-FOR EVROLIGE - MISLIŠ ŽELJKO OBRADOVIĆ!/

Dobio je veću slobodu kod Ergina Atamana i izabran je u "drugu petorku" Evrolige, a ujedno je i njegov tim igrao sjajno i našao se među četiri odabrana koji se bore za trofej.

S obzirom da je lane igrao za Žalgiris na F4 u Beogradu, Micić je nakupio i iskustvo.

"Da, naravno da sam uzbuđen zbog drugog fajnal-fora. Prošle godine sa Žalgirisom je možda nedostajalo iskustva, dok će mi ove godine to mnogo značiti da budem mirniji. Izgubili smo od Fenerbahčea tada i shvatio sam koliko je teško igrati jedan meč u kom 40 minuta određuju vašu sudbinu. Kada su oni u pitanju, odličan su tim i znamo da imaju problem sa povredama, ali mi gledamo sebe i vjerujemo u uspjeh", rekao je Micić na zvaničnoj konferenciji za medije na kojoj je sjedio u društvu velikih imena.

Izvor: MN PRESS


I ovoga puta će rival Miciću biti Fenerbahče, koji doduše ima mnogo problema s povredama, a zanimljivo je da ga je Gudurić označio kao igrača koga moraju zaustaviti.

Vjerovatno je to i u mislima Željka Obradovića...

"Efes igra odlično, sjajno 'čitaju' igru i imaju pet-šest igrača koji mogu da igraju u 'pik en rol' igri i moramo da pružimo dobru partiju. Kada su u pitanju povrede, dobro znate svi da Lovernja i Datomea neće biti na terenu. Kalinić i Veseli su počeli da treniraju, imaće samo nekoliko prije meča. Svi igrači su motivisani, žele da pomognu, ma sve je savršeno", kazao je najtrofejniji evropski trener koji ide na svoju desetu titulu u Evroligi.

"Žoc" je stigao i da se zabavi na konferenciji za medije...

"Ostvarenih 28 pobjeda u ligaškom dijelu? Nije loše, posebno kad to pomnožite sa novcem, pomogli smo klubu. Šalu na stranu. Ponosan sam na svoj tim, na način na koji igramo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC