• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reptorsi odbijaju da se predaju - serija na početku!

Autor mondo.rs

"Baksi" su zaustavljeni i na drugom gostovanju, pa je Toronto posle dve vezane pobede postao ravnomeran kandidat za finale.

Kako je Milvoki završio seriju protiv Bostona i počeo je protiv Toronta činilo se da niko na Istoku ne može da ih zaustavi na putu ka konačnom obračunu sa Golden Stejtom.

Međutim, vetar u leđa od domaće publike u Kanadi koji su dobili Reptorsi prvo im je omogućio da izađu kao pobednici dramatičnog meča posle dva produžetka (118:112), a onda i da u noći između utorka i srede izjednače rezultat u seriji i vrate je "na početak".

Reptorsi su pokazali moć na svom parketu i slavili 120:102 (65:55) u meču u kom su presudili detalji poput promašenih slobodnih bacanja Adetokunba.

Zanimljivo je da je nakon jednog pevač Drejk napravio "šou" u dvorani, gde se praktično smejao Grku, a to je dodatno "potpalilo" atmosferu u dvorani, možda i dodatno pomoglo Torontu da završi započeto protiv Baksa.

Drake i Janis
Izvor: YouTube/Highlight Headquarters

Za razliku od prethodnih mečeva Milvoki je imao loš doprinos klupe, tako da Ersan Iljasova (7), Džordž Hil (5) i Malkom Brogdon (4) nisu bili odlučujući faktor za goste.

Janis Adetokunbo je "isporučio" 25 poena, 10 skokova i pet asistencija (9/17), dok je najbolji strelac ekipe bio Kris Midlton sa 30 poena, šest skokova i sedam asistencija. Nisu se naročito istakli Bruk Lopez (11p i 1sk) i Erik Bledso (5p).

U sastavu Toronta "prva violina" bio je Kajl Lauri sa 25 poena, pet skokova i šest asistencija dok ga je Kavaj Lenard pratio sa 19 poena i sedam skokova, uz manju povredu noge.

Odličnu partiju pružilo je i Norman Pauel sa klupe zabeleživši 18 poena, dok su visoki igrači Mark Gasol i Serž Ibaka bili ubedljivi na svojim pozicijama i postigli po 17 poena, za napravljenu razliku u odnosu na Bakse.

Serija se sada seli u Viskonsin gde će u noći između četvrtka na petak Milvoki biti domaćin i pokušati da se "osveti" Torontu za ovaj poraz.

U finalu plej-ofa pobednika čeka Golden Stejt koji je "pometlao" Portland (4:0).

kavaj i janis
Izvor: YouTube/House of Highlights

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC