• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomašević: Porazi su deo sporta, idemo dalje...

Srpski kandidat za predsednika FIBA Evropa poželeo je sreću reizabranom Turgaju Demirelu.

 Tomasevic-izjava-FIBA-Evropa Izvor: MN PRESS

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević čestitao je danas Turgaju Demirelu na izboru za prvog čoveka FIBA Evropa i poručio da će i u budućnosti nastaviti da se zalaže za pozitivne promene u košarci. 

Turčin Turgaj Demirel ponovo je izabran za predsednika FIBA Evrope i na toj poziciji će ostati do 2023. godine. Jedan od kandidata za prvog čoveka FIBA Evropa bio je i Tomašević.

Demirel 22, Kumans 17, Tomašević 11...

"Tokom karijere sam naučio da su porazi, baš kao i pobede, sastavni deo sporta kojim se bavim i da treba iz obe situacije izvući ono pozitivno i nastaviti dalje uzdignute glave, pa tako i sada. Želim da čestitam Turgaju Demirelu na reizboru za predsednika FIBA Evropa i da mu poželim sve najbolje tokom narednog mandata", rekao je Tomašević, a objavljeno je na sajtu KSS.


On je zahvalio onima koji su ga podržali tokom kampanje u prethodnom periodu i najavio da se njegovo angažovanje neće završiti nakon ovoga.

"Nema mesta razočaranju, već samo optimizmu, jer je moja kandidatura bila samo početak i prvi korak ka promenama na bolje koje su neophodne zarad daljeg razvoja košarke. Nastaviću da se zalažem za razvoj košarke kako u Srbiji, tako i u Evropi", rekao je nekadašnji košarkaš. 

Tomašević je istakao da, takođe, želi da savezi u regionu podignu saradnju na još viši nivo. 

"To moja misija od koje ne odstupam, bez na obzira na trenutnu funkciju ili poziciju. U narednom periodu ću se fokusirati na žensko Evropsko prvenstvo, čiji je Srbija domaćin, kao i na Svetsko prvenstvo za košarkaše u Kini, jer su ta takmičenja naš trenutni prioritet", zaključio je generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC