• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina se ovako tješi: GORE od ovoga ne može!

Autor mondo.rs

"Pobijedili smo jako teško, djevojke treba da uzmu motiv i pouke iz ove utakmice. Ovako apsolutno ne može da se igra", naglasila je Marina Maljković poslije meča.

 Marina-Maljkovic-poslije-Srbija-Bjelorusija-Gore-od-ovoga-ne-moze Izvor: MN PRESS

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, poslije pobjede nad Bjelorusijom u prvom meču Evropskog prvenstva, poslije velike drame u završnici, rekla je da je da gore od ove utakmice njena ekipa ne može da odigra.

"Prvi utisak je da od ovog ne može gore, mnogo smo loše odigrali utakmicu. Odigrali smo sve ono što inače ne radimo, mnogo smo se istrošili, vidjeli ste svi. Pobijedili smo, a to je na kraju najvažnije. Mnogo teška utakmica, na kraju smo uspjeli svi da se skupimo u svim onim situacijama. Igračice na podu, ona trojka koju smo primili..."

"Pobjeda se piše!", naglasila je Maljkovićeva poslije meča.

Ona je istakla da je Bjelorusija najnezgodniji rival za prvu utakmicu.

"Nervoza, vodeće igračice su promašile brdo zicera i bacanja... Ne može, to je nervoza, kod kuće se igra. Svi smo videli kakva je ekipa Bjelorusije. Pobijedili smo jako teško, djevojke treba da uzmu motiv i pouke iz ove utakmice. Ovako apsolutno ne može da se igra. U naredne dvije utakmice moramo da zaboravimo na nervozu i da krenemo da prikazujemo našu igru", rekla je Maljkovićeva, koja se osvrnula i na to šta njen tim očekuje u duelu protiv Rusije u petak.

"Belgija je najčvršći tim prvenstva, Rusija takođe. Gore od ovog ne može. Pobijedili smo i hajde da sve to prenesemo na utakmicu protiv favorizovane Rusije", zaključila je Maljkovićeva.

Beloruskinje su trojkom izjednačile rezultat, ali kada je lopta u rukama Sonje Petrović - nema brige. Pogledajte njen prodor kojim je donela pobedu Srbiji na startu Eurobasketa!
Izvor: Youtube/FIBA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC