• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinje znaju gdje škripi... Navijači, budite se!

Autor mondo.rs

Košarkašice spremne za bolji nastup u drugom meču Evropskog prvenstva. Samokritično govore o svom nastupu i traže veću podršku publike, koja takođe nije blistala u četvrtak.

 Jelena-Milovanovic-o-losoj-igri-Srbije-protiv-Bjelorusije-i-losem-navijanju-navijaca-u-Zrenjaninu Izvor: MN PRESS

Nije bilo lako, ni lijepo, ali je bilo uspješno.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobjedom je počela učešće na Evropskom prvenstvu u Srbiji, savladavši Bjelorusiju košem Sonje Petrović dvije sekunde prije kraja.

I heroina uspjeha, kao i selektorka Marina Maljković, govorile su poslije meča o manama u igri našeg tima.

Zbog toga su igračice i stručni štab odmah poslije meča obavili sastanak i rekli jedni drugima šta misle o nastupu. Vremena za dublju analizu nema, jer je drugi meč Eurobasketa protiv Ruskinja zakazan za petak u 20.30 časova, takođe u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

"Već smo sinoć razgovarali između sebe šta nije valjalo i na čemu treba poradimo danas. Igramo sa kompletno drugačijim protivnikom. Došle smo na trening i do detalja smo ispričale šta je danas cilj i šta treba uraditi da bi se ostvarila pobjeda. Biće izuzetno teško, ali smo izvukli pouke iz sinoćnje utakmice i nadam se da ćemo danas na startu utakmice krenuti sa ispravljanjem tih grešaka", rekla je Bruks novinarima poslije treninga.

Bruks je navela i da su Ruskinje drugačiji rival od Bjeloruskinja.

"Biće jako od samog starta. Sva tri protivnika su drugačija i igraju drugačiju košarku i za svaku ekipu moramo da se pripremimo drugačije. Igrali smo već protiv Rusije u Francuskoj, ali ovo večeras je nešto drugo. Izuzetno su dominantnije u reketu od nas, ali mi imamo nešto što one ne mogu da brane. Ako to iskoristimo na najbolji mogući način, biće dobra utakmica i obećavam da će djevojke da ostave srce na terenu", rekla je Bruks.

Kapitenka se osvrnula i na atmosferu u "Kristalnoj dvorani", koja nije bila ispunjena.

"Bilo bi nam lakše da je hala bila puna i da su navijači bili živahniji, samo u par navrata su se javili. Nadam se da će poslije te pobjede veliki broj navijača iz Zrenjanina i okoline biti zainteresovan da dođe večeras na utakmicu", zaključila je Bruks.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC