• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlade Divac aktivan na "pijaci", potpisala TROJICA

Autor mondo.rs

Sakramento je imao prostora u "seleri kepu" i odlučio je ovako da ga utroši...

Burno veče u NBA ligi!

Najvažniji potpisi desili su se u Golden Stejtu i Bruklinu, Kevin Durent odlazi na istok, dok će Dianđelo Rasel ponovo na zapad, a prvo veče "slobodnih agenata" bilo je nemoguće zamisliti i bez aktivnosti generalnog menadžera Kingsa.

Sakramento je imao nešto prostora u "seleri kepu" i odlučio je da ga potroši na čak trojicu košarkaša koji su bili po ukusu Vlade Divca.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Harison Barns će ostati u Sakramentu pošto je dogovorio četvorogodišnji ugovor vrijedan 85 miliona dolara, dok će mu se priključiti i iskusni Trevor Ariza koji se obavezao na upola kraću saradnju za 25 miliona dolara.

Takođe, novi "kralj" je i centar Divejn Dedmon koji dolazi iz Atlante i pripašće mu 41 milion evra za tri godinje ugovora.

Ariza i Dedmon nisu bile primarne mete Kingsa pošto su planirali da dovedu Ala Horforda, međutim dosadašnji centar Bostona se dogovorio sa Filadelfijom. U novom klubu mu sleduje čak 109 miliona dolara za četiri sezone, a nama da vidimo kako će se "upariti" sa Embidom.

Kada su u pitanju Kingsi, oni su popunili deficitarne pozicije i na "mlado jezgro" dodali iskustvo, ali je i dalje rano govoriti da li sa ovim timom mogu da napadnu plej-of.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC