• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmić već šeta gradom, ali sa treninzima nema žurbe!

Autor mondo.rs

"On se dobro oporavlja i u stalnom je kontaktu sa ljekarima", rekao je Vujičin.

 Ognjen Kuzmić oporavak - šeta gradom, neizvjesno kada će na teren Izvor: MN PRESS

Nasmijan i dobro raspoložen, Ognjen Kuzmić proslavio je trogodišnjicu braka sa suprugom Tamišom odmarajući se u zajedničkom domu u Beogradu u koji je prije samo 16 dana dovezen helikopterom iz Banjaluke na hitnu operaciju.

Kuzmić je proveo pet dana u indukovanoj komi u Kliničkom centru, gdje je 17. jula operisan usljed preloma obje vilične kosti, jagodične kosti i povreda grudnog koša u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka - Prijedor u kojoj je teške povrede zadobio i njegov saputnik i prijatelj, Bogdan Ilić.

Tri dana nakon buđenja iz kome, komšije su već mogle da vide Kuzmića kako šeta sa sinom Nikolajem i kćerkicom Milanom.

Na licu košarkaša Crvene zvezde, sudeći prema fotografijama koje su Tamiša i on dijelili na društvenim mrežama, sve su teže uočljive posledice saobraćajke u kojoj je Kuzmićev i Ilićev džip poslije sudara sa vozilom iz drugog pravca sletio sa puta, isprevrtao se i završio u jarku.

"Ognjen Kuzmić moraće da sačeka posljednju ljekarsku kontrolu i dozvolu doktora kako bi mogao polako da uđe trenažni proces", objavio je "Kurir" u broju od utorka pozivajući se na svoje izvore.

Ovaj očigledan napredak u ranoj fazi oporavka od povreda glave i grudnog koša neće značiti i raniji povratak treninzima i utakmica od onog koji budu odredili ljekari, rekao je u razgovoru za "Informer" portparol crveno-bijelih Igor Vujičin.

U tekstu u kom se Kuzmićev povratak na teren nezvanično najavljuje početkom 2020. godine, Vujičin je potvrdio da njegov oporavak hrabri, ali da je u ovom trenutku nemoguće procijeniti kada će se priključiti treninzima trenera Milana Tomića.

"On se dobro oporavlja i u stalnom je kontaktu sa lekarima. Redovno ide na kontrole i sve ide nabolje. Što se tiče povratka na teren, zasad niko ne može precizno da kaže kada će se to dogoditi. Ipak se radi o povredama glave i grudnog koša, a to nije nimalo naivno. Teško je u takvoj situaciji davati nekakve prognoze", rekao je Vujčin i dodao:

"Naš košarkaš se nalazi kod kuće sa porodicom, a za dalje ćemo vidjeti. Potrebno je vrijeme da se čovjek poslije ovakvih povreda vrati normalnom životu. Sve ostalo će zavisiti od ljekara".

Ovaj list objavio je i da je Bogdan Ilić u petak pušten na kućno liječenje poslije operacije u Banjaluci i da se zahvalio pratiocima na društvenim mrežama za poruke podrške koje su mu u međuvremenu stizale.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan Marković

A kad će da ga privedu? Mogao je ubiti dvoje ljudi?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC