• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Kini: Nema akreditacija ni za "orlove"

Autor mondo.rs

Haotično stanje pred sam početak Svjetskog prvenstva u košarci. Ni srpski košarkaši, a ni srpski novinari JOŠ NISU dobili akreditacije. "Orlovi" nisu mogli da uđu u dvoranu u Fošanu na trening?!

Nevjerovatne stvari pred početak Svjetskog prvenstva u košarci u Kini! Organizator takmičenja ne "ferma" ništa, čak ni košarkaše zbog kojih se to takmičenje i organizuje!

Muke imaju svi - i košarkaši i novinari i pitanje je da li će do sutra (subote), kada Srbija igra prvi meč protiv Angole, uopšte biti riješen.

Prema riječima portparola Košarkaškog saveza Srbije Vladimira Sibinovića, srpski košarkaši zbog toga što još nisu dobili akreditacije, nisu danas mogli ni da uđu u dvoranu u gradu Fošan na trening!

Iste nevolje imaju i izvještači srpskih medija. Oni su u četvrtak došli u Fošan, ali im akreditacije nisu izdate. Grupa od 12 novinara iz Srbije još nije dobilo odobrenje policije da uzme akreditacije, iako ih je FIBA svima ranije odobrila.

Iz FIBA je našim i drugim novinarima frečeno da pokušavaju sve, ali da su, praktično, nemoćni. Zanimljivo, vize, odnosno radne dozvole koje je izdalo kinesko Ministarstvo spoljnih poslova, ne znači i da ćete dobiti akreditaciju za događaj, prenio nam je jedan od novinara koji je u Fošanu.

Da sve bude još nevjerovatnije i luđe, akreditaciju, recimo, nije dobio ni zvaničan FIBA kamerman koji treba da prenosi utakmicu! Čak je i zvaničan press ataše FIBA imao problema, pa je poslije velikog natezanja dobio akreditaciju - privremenu?!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC