• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Ako ovako nastavimo, nećemo stići gdje želimo!"

Autor mondo.rs

Greg Popović i njegovi igrači svjesni da će morati da prikažu mnogo bolje partije nego protiv Turske ako žele zlato u Kini.

Malo je nedostajalo da košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država doživi prvi poraz na velikim takmičenjima još od Olimpijskih igara u Pekingu 2008, ali to se nije dogodilo.

Turskim košarkašima zadrhtale su ruke u odlučujućim momentima produžetka i pobjeda 93:92 je praktično poklonjena Amerikancima.

Svjesni su toga Greg Popović i njegovi igrači...

"Prihvatamo pobjedu, ali bila je ovo utakmica u kojoj su oba tima mogla do pobjede. Moraćemo da poboljšamo našu igru, a igrajući pored ovako kvalitetnog protivnika uvidjeli smo koliko je bitno da svako u ekipi zna šta treba da radi na terenu", rekao je selektor SAD poslije utakmice.

"Bila je ovo nevjerovatna utakmica i drago mi je što sam bio njen učesnik. Istovremeno, jasno je da imamo još mnogo prostora za napredovanje. Imamo mnogo mladih igrača i još se svi međusobno uigravamo. Još se navikavamo jedni na druge. Siguran sam da će nam ova pobjeda mnogo pomoći i da će odvesti ovaj tim na neki viši nivo", smatra Kemba Voker koji je bio glavni adut Amerikanaca u produžetku, u kom je postigao pet od ukupno 14 svojih poena, a imao je i ukradenu loptu u vrlo bitnom momentu.

Harison Barns, koji je meč završio sa 10 poena, takođe je svjestan da se prvim favoritima za zlato ne piše dobro ako brzo ne poprave igru.

"Bila je ovo velika lekcija za nas i imali smo mnogo sreće. Ako nastavimo da igramo ovako, nećemo stići tamo gdje želimo", iskren je košarkaš Sakramenta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC