• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrabra odluka Vase Micića: Ostaje uz "orlove"!

Autor mondo.rs

"Njemu je sigurno jako teško, ali pokazao je veličinu, hrabrost. Svaka mu čast", rekao je selektor Đorđević o odluci Micića da pomogne reprezentaciji i u nastavku takmičenja u Kini.

Srpskom plejmejkeru Vasiliju Miciću danas je preminula majka Vesela Micić, a u razgovoru sa Sašom Đorđevićem donio je odluku da ostane uz Srbiju.

Vasa Micić nastupiće već sutra za "orlove" protiv Argentine.

"Odlučio je da bude sa nama protiv Argentine i da odigra, to je velika stvar", kazao je selektor Srbije u obraćanju novinarima u Donguanu.

Ne treba posebno naglašavati o koliko hrabroj odluci se radi.

"Moja prva misao ide prema Vasi Miciću i njegovoj porodici. Čuli ste da mu je umrla majka nažalost, upućujem moje saučešće i javno", kazao je Saša Đorđević i potom dodao da se u javnosti s razlogom nije pričalo o teškom periodu kroz koji je prolazio.

"Nije mu lako, nije mu bilo lako sve ovo vrijeme, od početka priprema. Sad prvi put o tome pričamo, ali on je prolazio kroz težak period i svaka mu čast što je ovdje."

Nema sumnje da bi reprezentacija Srbije imala velikih problema protiv Argentine pošto bi bez Vasilija Micića u sastavu igrački kadar bio sveden na samo još jednog "prirodnog plejmejkera" u vidu Stefana Jovića, tako da je košarkaš Efesa prelomio da pomogne ekipi.

Novinari su Sašu Đorđevića upitali i koliko ovakva situacija utiče na ekipu.

"Nije lako nikome. Svi smo uz njega, pogotovo saigrači pokušavaju da mu daju podršku. To je jednostavno stvar koja se desila. Ne znam šta drugo da kažem. Njemu je sigurno jako teško, ali pokazao je veličinu, hrabrost. Svaka mu čast!", poručio je Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC