• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan: Ne dobijaju se Amerikanci svaki dan

Autor mondo.rs

Bogdan Bogdanović zaradio je posjekotinu tokom žestokih duela na meču sa reprezentacijom SAD, ali nije mnogo mario za to poslije trijumfa. Zadovoljan je što su vratili osmijehe na lica publike...

 Bogdan Bogdanović poslije Srbija - SAD Izvor: MN PRESS

Bogdan Bogdanović predvodio je Srbiju do pobjede nad selekcijom SAD na Mundobasketu u Kini. As Sakramenta upisao je 28 poena, od čega sedam trojki i to nakon žestoke borbe sa protivničkim igračima.

Tokom jednod od brojnih duela, Bogdanović je zaradio i poveću posjekotinu na ramenu.

"Nije to ništa strašno, nego imam osjetljivu kožu", poručio je Bogdan sa širokim osmijehom poslije meča.


"Dobro je bilo... Ne može se onaj poraz ispraviti, ali smo barem neku sreću donijeli našem narodu i nama. Gubili smo dva puta od njih, doduše ne od ove ekipe, ali ne dobijaju se Amerikanci svaki dan", dodao je najbolji strijelac srpske selekcije na šampionatu.

On misli da Ameri sigurno ne bi ovako ušli u meč da je on u nekoj od kasnijih faza turnira, ali takođe vjeruje da bi Srbija i tada uspjela da pobijedi.

"Dobro, ne bi oni baš ovako igrali da je u pitanju borba za medalje. Ne kažem da ih mi ne bismo dobili, ali ne bi nam se baš ovako otvorili. Sigurno. Šta bi bilo kad bi bilo - da smo mi dobili Argentinu i da igramo sa Francuzima polufinale...", ne želi Bogdan da komentariše hipotetički.

Bogdanović kaže da su on i saigrači uživali u početku meča i da su tada pokazali kako mogu da igraju dobro na obje strane parketa. Takođe, kaže i da ima prijatelje među reprezentativcima SAD i prenosi kako je prošla međusobna "priprema" za duel.


"Postoji nekoliko igrača sa kojima smo u dobrim odnosima. Barns mi je prije dva dana poslao poruku "good luck", a zatim mi poslije utakmice napisao: "Izgubili ste, vidimo se u Sakramentu". Zatim sam ja njemu poželio sreću, pa je on izgubio", zaključio je srpski bek.



On je bio jedan od najboljih pojedinaca na turniru, da je Srbija uspjela da se uplete u borbu za medalje svakako bi bio favorit za osvajanje titule MVP-a, pa stoga ostaje žal i za time.

Srpske reprezentativce sada čeka utakmica za peto mjesto, a tamo će im rival biti pobjednik duela između Poljske i Češke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC