• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Božić je plavi kapitalac!

Autor mondo.me

Momak koji je prethodne sezone bio MVP u četiri kola, koji je trebao da bude MVP cijelo prvenstva ABA lige i momak koji može da pokriva pozicije “tri“ i “četiri“ danas stiže u Podgoricu

 Luka Božić prelazi u KK Budućnost Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

 Trener Budućnost Volija Slobodan Subotić je vapio za pojačanjem koji će donijeti čvrstinu u defanzivnom skoku, kao i poene koji će se nadovezati na momke koji su se već izdvojili kao lideri, a to su Bamfort, Kobs, Ivanović...

I popularni Piksi je dobio top pojačanje: Luka Božić je novi košarkaš plavih, javljaju Dnevne novine.

Jeste, potpisao je“, javio se SMS porukom Subotić novinarima Dnevnih novina dok se ekipa vraćala iz Malage.

A sjajni 23- godišnji Hrvat u redove Budućnosti stiže iz Zadra, a definitivno je jedno od najjačih pojačanja kada je u pitanju ABA liga, pošto je prošlu sezonu odigrao sa učinkom 13,9 poena po meču i 7,2 skoka. Imao je sve preduslove za MVP nagradu, ali je ispred njega trijumfovao Goga Bitadze koji je igrao za Megu Bemax i upravo Budućnost.

I tada se digla prava pompa, Božić je na svom Youtube kanalu pričao kako je liga privatna, da je vode menadžeri. Međutim, vrlo brzo je snimak skinut sa interneta.

Bez obzira na te stvari van terena, riječ je o vanserijskom talentu. Vidjelo se to prošle sezone. Imao je potpunu slobodu u igri, bio je glavni igrač Zadrana. I što je najvažnije za Subotića može da pokriva više pozicija. U Zadru je igrao od "jedan" do "četiri", ali će u Podgorici biti na "trojci" i "četvorci". Upravo je to Subotić želio od novog igrača.

Da ima kvalitet za regionalno takmičenje Božić je pokazao prošle sezone, ima poene u rukama i gotovo sigurno će se lako prilagoditi u sistem iskusnog stručnjaka.

Njegov dolazak u Podgoricu očekuje se danas, a debi u plavom dresu može upisati baš protiv bivšeg kluba - u nedjelju u "Morači".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC