• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Važno je da vežemo dva dobra meča

Partizan će u utorak odigrati prvi meč na evro sceni ove sezone u Kombank areni, a trener poručuje da njegov tim mora biti maksimalno koncentrisan kako bi napravio uspješnu seriju.

 Partizan-Tofas-Evrokup-2.-kolo-8.-oktobar-20.00-TV-Sportklub-1-uzivo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova u Kombank areni će ugostiti ekipu Tofaša u 2. kolu Evrokupa. Za ekipu Andree Trinkijera to će biti prvi meč kod kuće u novoj sezoni i veliki izazov.

Crno-bijeli su prošle nedjelje slavili na startu protiv ekipe Venecije na gostovanju, a italijanski stručnjak kaže da bi valjalo kod kuće nastaviti istim putem.

"Da bi naša pobjeda iz Venecije nešto vrijedila, moramo vezati dvije dobre utakmice. Poslije nekoliko gostovanja, igramo prvu zvaničnu utakmicu kod kuće i moramo biti maksimalno koncentrisani. Moj posao je da spremim ekipu da bude na maksimumu tokom svih 40 minuta. Vjerujem da će biti mnogo navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija", rekao je Trinkijeri, čiji je tim trijumfovalno započeo i takmičenje u ABA ligi, pošto je kao gost slavio protiv Igokee (75:73).

I centar crno-bijelih Nikola Janković želi da se tim pred domaćim navijačima predstavi u najboljem svjetlu.

"Prva utakmica na domaćem terenu je veliki izazov za nas da potvrdimo sve dobro što smo uradili na početku sezone. Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima mnogo iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani. Zbog toga moramo dati sve od sebe u svakom trenutku", naveo je Janković.

Tofaš je kao i Partizan evropsko takmičenje započeo pobjedom, pa je u prvom kolu slavio protiv Limoža.

Ulaznice za utakmicu prodaju se danas i u utorak u Tiketlajnu na Novom Beogradu, i na blajani Beogradske arene po cijenama od 400 do 2.800 dinara (od 3 do 20 evra). Mjesto na tribinama staje 400 i 600 dinara (3 i 3.5 evra), dok je mjesto u parteru 1.000 dinara (9 evra).

Partizan je naveo i da će djeci uzrasta do šest godina biti omogućen besplatan ulaz na utakmicu, ali da neće imati posebno mjesto, već će morati da sjede sa pratiocima. Crno-bijeli su napomenuli i da su sva mjesta numerisana, da je neophodno da svi prolazi u dvorani budu prohodni tokom cijele utakmice, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i zabrana bacanja predmeta u teren i korišćenja pirotehničkih sredstava.

GRUPA B - PAROVI 2. KOLA

Utorak
Partizan - Tofaš (20.00)

Srijeda
Lokomotiva - Venecija (19.00)
Limož - Ritas Viljnus (20.45)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC