• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Odbrana je bila ključ!

Autor mondo.rs

Strateg srpskog i ABA šampiona čestitao je igračima na sprovođenju njegovih zamisli na terenu. "Pred nama je još mnogo utakmica".

 Milan-Tomic-izjave-poslije-meca-Crvena-zvezda-Fenerbahce-68-56-Evroliga-2019-drugo-kolo Izvor: MN PRESS

Izjave trenera Crvene zvezde na konferenciji za novinare poslije pobjede nad Fenerbahčeom (68:56) u drugom kolu Evrolige.

"Moji igrači su odigrali tačno onako kako smo se dogovorili. Da budemo agresivni i da damo 100 odsto u odbrani, šta god da se dešava u napadu, da to mora da konstantno bude na visokom nivou. Spustiti Fenerbahče na 56 poena, sa strijelcima kao što su De Kolo, Dikson, Datome, Slukas, znači da su obavili veoma dobar posao. To je bio ključ utakmice, a takođe naših 15 ofanzivnih skokova. Moramo da nastavimo, ovo je samo jedna pobjeda. Pred nama je toliko mnogo utakmica da nam ostaje samo da budemo ozbiljni, jer igramo zaista jako takmičenje".

 "Taktički su odigrali tačno kako je trebalo. Možda je bilo dva-tri propusta u nekim situacijama, ali igrač nije kompjuter, da ga programiraš da nikada ne pogriješi. Mislim da možemo bolje i u napadu, jer će nam i napad biti potreban. Čestitam igračima, mislim da je koncentracija bila zaista na visokom nivou".


"Ovo je novi tim, imamo pet novih igrača. Moramo da gradimo našu igru, našu hemiju i da budemo spremni kada bude najteže, kada dođe vrijeme da napravimo korak unaprijed".

Izvor: MN PRESS

"Odbrana mora da bude ono što držimo 'u džepu' u svakoj utakmici. U napadu... Košarka je igra dvije ekipe, može da bude problema, kao što ih je bilo večeras, ali odbrana je nešto što će ti dati i kontranapad i samopouzdanje u napadu. Treba ovo što prije da zaboravimo i da se spremamo za budućnost".

"Svi su dali svoj doprinos. Napadački Beron i Dženkins nisu imali najbolji dan, ali su imali odbranu. U rotaciji je bilo 12 igrača i to se zove tim. Da li igraš pet ili 25 minuta, možeš i za tih pet da uradiš dosta stvari i da doprineseš ekipi. Koliko god neko igrao, svi moraju da budu svjesni da je naš cilj da Crvena zvezda dobije utakmicu".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC