• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda čeka "kralja" u Evroligi: Da ne upadnemo u Realovu zamku

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović poziva na oprez i maksimalnu koncentraciju svog tima pred duel sa renomiranim rivalom u 7. kolu Evrolige, ali i navijače da dođu i podrže njegov tim u Areni.

 Crvena zvezda - Real Madrid Evroliga najava Izvor: MN PRESS

Ljubitelje košarke očekuje spektakl u četvrtak u Beograd, jer će u 7. kolu Evrolige Crvena zvezda ugostiti ekipu Real Madrida.

Crveno-beli meč protiv evropskog velikana dočekuju nakon dve pobede - protiv Himkija i Cibone, dok će "kraljevima" to biti prvi duel u prestonici Srbije nakon osvajanja evroligaške titule na Fajnal foru 2018. godine.

Možda će vas zanimati

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović ističe da njegov tim protiv renomiranog rivala mora da odigra na najvišem nivou svih 40 minuta.

"Dobro znamo šta znači ime Reala - najveći mogući brend, ekipa koja bez obzira na formu uvek ima najviše ciljeve u svakoj sezoni. Izašli su iz težeg perioda pobedom u prošlom kolu Evrolige, ali izuzetno je važno da kontrolišemo utakmicu jer je njihov stil igre dobro poznat. To je izuzetno brza igra, sa mnogo šuteva za tri poena. Zato nam je potrebna izuzetno velika koncentracija kako ne bismo upali u zamku brze košarke", naveo je Gavrilović uoči meča sa Realom.

On je posebno naglasio jednu stvar.

"Naši navijači su nam mnogo pomogli u prethodnim utakmicama. Gde god da igramo, mi to čujemo, reagujemo na to, mnogo nam znači na svakom meču, posebno protivnika ovog renomea", naveo je trener Zvezde i naveo da će spisak od 12 igrača koji će istrčati na parket Arene odrediti na dan utakmice.

Crveno-beli nastupaže u Štark areni prvi put nakon velike pobede nad Fenerbahčeom.

"Očekuje nas još jedna velika utakmica u Areni, protiv ekipe i kluba za koji se zna šta predstavlja u evropskoj košarci. Ekipa Reala nije pretrpela velike izmene u odnosu na prošlu sezonu, i dalje imaju veliki kvalitet, dobro se poznaju, uigrani su, igraju izuzetno brzo. Uz sve to, znaju se ciljevi takvog kluba u svakoj sezoni", naveo je Ognjen Dobrić.

VEZE ZVEZDE I REALA

Meč u Areni biće susret Ognjena Kuzmića sa bivšim klubom, dok će dvojica nekadašnjih saigrača iz Himkija (Čarls Dženkins i Džordan Miki) sada biti na suprotnim stranama u dresovima Zvezde i Reala.

Zvezdi sigurno neće manjkati motiva u četvrtak.

"Polako hvatamo ritam, zabeležili smo dve izuzetno važne pobede, a utakmica sa Realom je sama po sebi nešto više i predstavlja veliki izazov. Moramo da odigramo dobar meč, da se držimo dogovora iz svlačionice, budemo čvrsti u odbrani, a uz ogromnu energiju na terenu i sa tribina, verujem da imamo našu šansu", naveo je prvotimac Zvezde, koja će ukupno deveti put odmeriti snage sa "kraljevskim klubom".

Meč Crvena zvezda - Real igra se u četvrtak od 19 časova u Štark areni, a organizator je napomenuo da će kontrole na ulazima biti rigorozne.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC