• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gavrilović traži način da Beron bude još bolji: Svi se spremaju za Bilija!

Autor Mladen Šolak

"Moram da budem brži, da imam bolje uglove, da izlazim iz uglova... Polazim od sebe i moram da igram bolje", dodao je Beron o svojoj igri.

 Bili Beron pred utakmicu sa Asvelom Izvor: MN PRESS

Bili Beron nije u svom stilu zablistao protiv Fenera, Makabija i Efesa, ali je u poslednje dve utakmice u Evroligi značajno popravio košgeterski učinak.

Ubacio je po 17 poena Himkiju i Real Madridu, što je u jednom slučaju bilo dovoljno za pobedu, u drugom nije, ali sličan doprinos u poenima od Amerikanca se očekuje i protiv Asvela koji gostuje u Beogradu (petak, 19.00). 

Na konferenciji za medije pred utakmicu prvo je dao utiske o ekipi iz Francuske.

"Asvel je fizički izuzetno snažan, igraju čvrstu odbranu, agresivni su, biće nam potrebni navijači da krenemo od početka dobro. Želimo da nastavimo u dobrom ritmu posle utakmice protiv Igokee, pa i iz dela meča protiv Reala. Biće ovo teška nedelja, za nas kao i za sve ekipe, sa mnogo putovanja. U svakom meču čekaće nas težak protivnik i zato je ovaj posao zabavan. Treniramo svakodnevno, bićemo spremni da krenemo u petak kako treba", kazao je Amerikanac.

Novinari su ga upitali kako je lično zadovoljan svojom formom.

 "Dobar je osećaj pogađati. Moji saigrači uvek veruju u mene, čak i kada nisam bio tako efikasan. Uvek su uz mene. To što sam pogodio neke šuteve daje samopouzdanje, veru u moju igru... Poslednja utakmica (protiv Reala prim. aut.) je bila stvarno dobra, ne znam koliko je ljudi bilo, ali je odlično kada možemo da napunimo Arenu...", kazao je Beron i dodao:

"Teško nas je tada pobediti. Volim obe dvorane, navijači su ludi, a kada je tako onda nije bitno gde igramo".

Vršilac dužnosti trenera Crvene zvezde mts Andrija Gavrilović dobio je zanimljivo pitanje o tome da li je potrebno da ekipa pravi više "blokova" za Berona, iz kojih bi mogao da ima lakši šut?

"Potpuno ste u pravu. Nekad i napravimo poneku... šalim se. Sigurno da zavisi od odbrane kako se postavlja prema njemu. Svi se spremaju za Bilija, pa nekad uspeju da nam ne dozvole da imamo tu prednost", kazao je Gavrilović i potom dodao:

"Radimo na tome, često menjamo akcije iz kojih on napada, baš zbog toga što se dosta odbrana na njega fokusira i želi da to neutrališe".

I Beron je odgovorio na isto pitanje preuzevši odgovornost na svoj učinak.

"I ja moram da radim bolji posao. Ne gledam samo na to da trener nacrta za mene, što i uradi. I ja moram da uradim bolji posao da bih imao poziciju. Moram da budem brži, da imam bolje uglove, da izlazim iz uglova... Polazim od sebe i moram da igram bolje. Još je rana faza sezone i još radimo na tome da budemo što bolji iz dana u dana", naglasio je američki bek.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC