• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić više puta jednocifren nego sa 20+ poena, ali Denver pobjeđuje!

Autor mondo.rs

Loše šutersko veče Marka Gudurića protiv saigrača iz reprezentacije. Kobi gledao Lebrona...

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica prvi su izlazili na parket u noći između nedjelje i ponedjeljka u pobjedi Sakramenta protiv Bostona (100:99), dok smo u Tenesiju gledali obračun još dvojice srpskih reprezentativaca.

Denver je bez ikakvih problema slavio na gostovanju Memfisu 131:114, a Jokić i Gudurić nisu bili u centru dešavanja kod svojih timova.

Možda će vas zanimati

Jokić je meč završio sasvega devet poena, što mu je već četvrti jednocifreni košgeterski učinak ove sezone, tek dvaput je imao 20+ poena, na osnovu čega se može zaključiti da je u takmičarskoj 2019/20 odlučio da bude još manje agresivniji nego inače.

Istina, odlučio je dva meča poenima u posljednjoj sekundi, ali na koš ne gleda tako često.

Povod za to može da bude i to što smatra da će u kasnijem dijelu sezone, kada bude važnije, preuzeti veći broj šuteva, a protiv Memfisa je opet razigravao saigrače (osam asistencija).

Ovakva ideja Jokića ne smeta Denveru koji ima skor 9-3, treći najbolji na Zapadu, pa su se tako protiv Memisa istakli Džamal Marej sa 39 i Pol Milsap sa 23 poena. Kod Memisa je mladi Džaren Džekson imao 22, dok je Gudurić imao loše veče - 2 poena (1/9 iz igre).



U istoj večeri gledali smo "debi" Drejmonda Grina na mjestu pleja kod povredama "osakaćenog" Golden Stejta, ali su Voriorsi izgubili od Nju Orleansa (108:100).

Grin je imao sedam poena, šest skokova i četri asistencija, "ratnike" je predvodio Paskal sa 30 poena, ali je to bilo malo za raspoloženog Redika (26), Holideja (22) i Aleksander-Vokera (19), koji su u "derbiju začelja" pokazali da u ovom trenutku imaju više kvaliteta od viceprvaka.

Novi lider Zapada su Lejkersi (11-2) pošto su savladali Atlantu pred svojom publikom (122:101), a u kojoj je bio i legendarni Kobi Brajant kako bi posmatrao svoj bivši tim.

Dominirao je Lebron Džejms sa 33 poena, 12 asistencija i sedam skokova, imao je odličnu pomoć Kajla Kuzme sa klupe (17 poena), a Hoksi su se oslonili na Treja Janga koji je ubacio svojih 31 poen, što naravno nije bilo dovoljno da se pobijede Lejkersi.



REZULTATI:

Klivlend - Filadelfija 95:114
Sakramento - Boston 100:99
Orlando - Vašington 125:121
Memfis - Denver 114:131
Nju Orleans - Golden Stejt 108:100
L.A. Lejkers - Atlanta 122:101

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC