• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi igrač Partizana: Da razuverim i one koji nisu želeli da dođem

Autor mondo.rs

Peti Amerikanac u redovima Partizana priključio se ekipi. Kaže da zna i u kakav je klub došao i kakvi su navijači. Trinkijeri: "Kad ti Mačvan i Lučić kažu lepo o nekom igraču, onda radiš dobru stvar".

Redži Reding, novi košarkaš Partizana, godinama već igra u Evropi. Zato bi njegov dolazak u Partizan trebalo da prođe "bezbolno" i da period adaptacije traje kratko.

Posle prvih treninga sa novim saigračima, Reding kaže da očekuje da u Partizanu provede lep i uspešan period i da ispuni očekivanja kluba i navijača i doprinese uspešnoj sezoni.

Možda će vas zanimati

"Očekujem da mi period u Partizanu bude dobar. Znam da su navijači odlični, kada sam igrao protiv Partizana sećam se koliko srčano i glasno podržavaju tim. Klubu ide dobro i nadam se da ću doprineti da na kraju sezona bude uspešna. U boljoj sam formi nego što sam očekivao, sinoć sam imao dobar trening. Trener od mene očekuje da doprinesem timu svojim iskustvom. Ovo je moja deseta sezona u Evropi, iskusan sam i nadam se da će i saigrači i navijači biti zadovoljni", rekao je Reding u izjavi za Televiziju KK Partizan.


Upitan koliko zna o svom novom klubu, odgovorio je da je protiv Partizana igrao prošle godine, kao i da su mu i Milan Mačvan i Vladimir Lučić objasnili sve do detalja.

"Lepo su me pripremili", dodaje.

Dobio je, kaže, mnogo poruka podrške od navijača Partizana. Bilo je, međutim, i onih koji su mu poručivali da ne dolazi.

"Većina mi je poželela dobrodošlicu. Nadam se da ću ih učiniti srećnim", rekao je Reding.

Trener Andrea Trinkijeri je istakao da su mu reči Mačvana i Lučića pomogli u donošenju odluke oko angažovanja redinga.

"Meni je jako važno šta su Milan i Luča kažu, jer oni su igrači Partizana, istina, ne igraju za Partizan, ali će uvek biti deo Patizana. Kada ti jedan igrač kaže neke takve stvari za drugog igrača onda znaš da si pravom putu. Reding nije u ritmu, nije u formi, ali polako, imamo utakmice da mu nađemo minute da se uigra", dodao je Trinkijeri.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC