• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović: Reding stigao u Partizan - još pregled, pa potpis!

Autor mondo.rs

Iskusni američki košarkaš do kraja dana će postati novi košarkaš crno-belih, potvrdio je predsednik kluba iz Humske.

 Redzi-Reding-dosao-u-Partizan Izvor: MN PRESS

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović najavio je u subotu da će crno-beli tokom ove nedelje potpisati ugovor sa bekom-šuterom i to će se i dogoditi u utorak.

U pitanju je iskusni američki košarkaš Redži Reding (31, 193 cm) koji već čitavu deceniju igra u Evropi, a koji u redove Partizana dolazi kao slobodan igrač, pošto je prethodno završio saradnju sa Turk Telekomom.

Možda će vas zanimati

Redinga danas očekuju lekarski pregledi i ako ih prođe potpisaće ugovor do kraja sezone sa Partizanom. To je u izjavi za "BC Partizan TV" potvrdio Ostoja Mijailović.

"Bek šuter danas ima lekarske preglede, ako oni budu pozitivni i ako bude zdrav ugovor će biti na snazi i klub će se popodne oglasiti saopštenjem o novom igraču. Što se tiče centra, imamo pauzu pred sobom i stručni štab radi na tome. Nije lako naći kvalitetnog centra i nije lako treneru da nađe centra koji će mu dati ono što je potrebno timu. Imamo Jankovića, fenomenalnog Mozlija, mladog Miletića... Nije alarmantna situacija", izjavio je on.

Očigledno poučeni iskustvom sa Džejmsom Belom, koji je ozvaničen kao igrač Partizana pre nego što je pao na lekarskim pregledima, crno-beli sada žele da budu strpljivi i da definitivno objave da je Reding stigao tek posle detaljne provere njegovog zdravlja.

Izvor: MN PRESS


Reding je bivši student čuvenog Univerzitata Vilanova, a igrao je za Engomis, Tibingen, Albu, Darušafaku i Bajern. Najbolje partije pružao je u Albi u sezoni 2014/15 kada je prosečno postizao 12,4 poena po meču u Evroligi, a uz to beležio je i 4,7 skokova i 3,9 asistencija.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC