• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veličković jedva čeka duel sa Teom: Mnogo toga smo prošli zajedno...

Autor Pavle Knežević

"Imali smo jake duele, ali sigurno da je jedan od dražih saigrača i kako god smo imali težih trenutaka kao protivnici - to smo ostavljali na terenu", kazao je kapiten Partizana pred meč sa Virtusom.

 UZIVO-Partizan-Virtus-najava-Novica-Velickovic-Milos-Teodosic-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

U srijedu nas čeka košarkaška "poslastica" u Areni!

Partizan će u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa ugostiti Virtus koji sa čak trojicom srpskih košarkaša dolazi u Beograd. Na čelu je doskorašnji selektor Aleksandar "Saša" Đorđević, igračka legenda crno-bijelih, dok su tu i odlični plejmejkeri Miloš Teodosić i Stefan Marković.

Možda će vas zanimati

"Toliko dugo čekana utakmica... Virtus je veliki italijanski klub. Dovođenjem Tea i Stefana njihove ambicije su i da napadnu Evrokup i da osvoje prvenstvo u Italiji", kazao je Novica Veličković.

"Oni su jako dobra ekipa, bili su prvi u svojoj grupi, ulaze i u ovu grupu sa takvim ambicijama... Ipak, na našoj strani su Beograd, Arena i 15.000 naših ljudi. Nećemo dati da se iko naigra u Beogradu. Idemo na pobjedu, pokazali smo da protiv dobrih ekipa znamo da odigramo dobro", kazao je kapiten crno-bijelih u obraćanju novinarima na današnjem treningu.

Na račun svog bivšeg saigrača iz reprezentacije Miloša Teodosića imao je samo riječi hvale.

"Teo je jedan od najboljih plejmejkera Evrope u posljednjih deset godina i za mnoge mlade igrače je to izazov, prvi put će igrati protiv njega", kazao je Veličković i prisjetio se starih dana.


"BIli smo zajedno u reprezentaciji od 2007. do 2010. godine. Prošli smo mnogo toga, pogotovo Teo i ja pošto smo zajedno od desete-jedanaeste godine igrali sva takmičenja u generaciji jedan protiv drugog. Imali smo jake duele, ali sigurno da je jedan od dražih saigrača i kako god smo imali težih trenutaka kao protivnici - to smo ostavljali na terenu. Imamo i danas odličan odnos. Od tih generacija '86 i '87 malo nas je ostalo da igramo, meni je drago da ga gledam kako se vratio u Evropu poslije dvije godine", rekao je Veličković.

"Tu je i Stefan koji je mlađi od nas, isto je izrastao je u odličnog košarkaša, u suštini svi sad igramo na iskustvo. Njih dvojicu najbolje poznajem od igrača Virtusa".

"Što se tiče stila igre, naš je da pripremimo i probamo da ih zaustavimo. Susretali smo se sa dosta stilova tokom ove sezone i probaćemo da ih skautiramo i da utakmicu privedemo u našu korist", poručio je kapiten Partizana pred utakmicu sa Italijanima.

Podsetimo, utakmica se igra u srijedu od 20 časova u "Štark areni".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC